Z Deportiva se ozývá tvrdá kritika k Estradu Fernándezovi

Lassad v diskusi s Barralem (© as.com)

Konec sezóny se blíží, každá chyba je proto násobena. Estrada Fernández jich udělal v zápase Sportingu s Deportivem hned několik, což se klubu z Galicie nelíbí.

Utkání na El Molinón skončilo remízou 2-2, přičemž domácí tým vyrovnával v 96. minutě z pokutového kopu. Sporting dal i první gól z penalty za údajnou ruku Laureho, opakované záběry však povtrdily, že míč trefil obránce Deportiva do zad. Lotinovi a spol. se nelíbilo ani přehlédnutí divokého zákroku Juana Pabla na Rikiho, který mohl znamenat brankářovo vyloučení.

"Jsem naštvaný, v šatně se brečí. Máme před sebou těžkou práci, protože se musíme dostat ze složité situace. Rozhodčí viděli v první penaltě něco, co tam nebylo, navíc brankář Sportingu měl být vyloučen. Měli by si zápas pustit a uvědomit si chyby," zlobil se Miguel Ángel Lotina.

Ještě kritičtější byl útočník Lassad: "Cítíme se jako tým, který byl okraden o dva body. Občas rozhodčí mění výsledky zápasů, tak to prostě je. Byla to jasná krádež. Víme, že rozhodčí nám k záchraně nepomůžou, musíme si ji vybojovat sami."

"Lidé jsou hodně naštvaní, mají vztek. Bylo vidět hodně chyb ze strany rozhodčích, jako poškození jsme odešli my. Můžeme říkat cokoliv, ale nic to nezmění na tom, že tenhle sudí bude pískat i v příštím kole. Uvidíme, jestli rozhodčí někdy přijmou svoje chyby," přidal se Juan Rodríguez.

Deportivo se po 35. kole propadlo do sestupového pásma, od příček zaručujících záchranu ho dělí jeden bod, protože se Zaragozou, která jich má stejný počet, má horší vzájemnou bilanci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace