Z nejslabších v lize. Huesca v dokumentu netaktně hodnotila rozhodčího Melera Lópeze

Huesca netaktně hodnotila rozhodčího Melera Lópeze (© marca.es)

Druholigová Huesca v dokumentu Huesca, más allá de un sueño (Huesca, dále než ve snu) netaktně hodnotila rozhodčího Maria Melera Lópeze.

Kamera totiž zachytila vyvěsený informační leták pro hráče, který byl součástí přípravy na loňský zápas proti Barceloně na Camp Nou, kde v La Lize debutující aragonský celek utrpěl debakl 2-8.

"Rozhodčí z nejslabších v lize. Nelze se s ním bavit. Nepřipouští protesty, proto ho příliš nedrážděte. Vždy je na straně velkých (klubů) a domácích. Pokud je na něj vyvíjen tlak, ze zápasu se vytratí. Pokud jde o disciplínu, průměrně udělí 7 žlutých karet za zápas. Neukáže za celé utkání ani jednu a poté všechny během pěti minut. Velmi slabý," bylo k vidění v dokumentu, který mapoval postup Huescy do nejvyšší soutěže a nabízel pohled do zákulisí.

Huesca se nedokázala v nejvyšší soutěži udržet, zatímco Melero López v Primeře pokračuje. V letošní sezóně proto nehrozí, že by na sebe narazili.

Leták, kterým Huesca netaktně hodnotila rozhodčího Melera Lópeze:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace