Z Rodrigova přestupu do Atlética možná sejde, naznačil Alemany

Rodrigo (© marca.es)

Očekávaný přestup Rodriga Morena z Valencie do Atlética se možná nakonec neuskuteční. Naznačil to generální ředitel Valencie Mateu Alemany.

"Vím o všem, co se děje. Existovala možnost, že Rodrigo přestoupí. V současné chvíli ale není na stole žádná konkrétní nabídka. Ten, kdo nabízel, už nyní nenabízí. To, co vypadalo jako dohoda, se nakonec neuskutečnilo," prohlásil Alemany.

Atlético mělo za Rodriga zaplatit 55 milionů eur a podle všeho je to právě madridský klub, kdo zařadil zpátečku. Počítal totiž s prodejem Ángela Correy do AC Milán za více než 40 milionů eur, avšak také tento transfer se zadrhl na mrtvém bodě.

"Rodrigo je připraven trénovat a nastoupit proti Realu Sociedad (první ligový soupeř Valencie), požádal nás o to. Rodrigo včera mluvil se mnou a Marcelinem (trenérem Valencie) a chtěl se vrátit do týmu (Rodrigo dva dny netrénoval, neboť se očekávalo, že bude dokončen přestup). Mezi kluby došlo k dohodě o přestupu, ale z důvodu, se kterým nemá Valencia nic společného, se nepokročilo. Nevím, jestli z rozhodnutí hráče. Myslím, že kvůli Atléticu Madrid. Atlético a Rodrigo byli na tahu. Mluvili spolu, ale myslím, že Rodrigo nebyl rozhodnutý. Omlouvám se Rodrimu, pokud se pletu do jeho věcí. Mezi kluby došlo k dohodě, ale původní nabídka už není na stole," dodal Alemany.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace