Za chystaný odchod Neta můžou neshody s Marcelinem. Nahradit by ho měl Cillessen, ve hře je i Buffon

Neto (© marca.es)

Odchod Murary Neta z Valencie je považován za hotovou věc. Jaké jsou důvody chystaného přestupu spolehlivé jedničky Netopýrů?

Podle španělského tisku zejména neshody s trenérem Marcelinem, jemuž se nelíbil přístup brazilského brankáře. Marcelino brzy 30letému hráči údajně sdělil, že bez ohledu na výkonnost bude v případě setrvání dělat v příští sezóně dvojku Jaume Doménechovi.

Neto proto zřejmě zamíří do Barcelony, která by naopak do Valencie výměnou poslala Jaspera Cillessena, jemuž by se tak splnila touha být první volbou mezi třemi tyčemi klubu, který se kvalifikoval do Ligy mistrů. Hodnota obou přesunů by byla shodně 30 milionů eur.

Valencia se ovšem poohlíží i jinde a poslední informace říkají, že zvažuje možnost angažování Gianluigi Buffona. Slavný Ital skončil v PSG a i v 41 letech chce pokračovat v kariéře. Zájem projevily portugalské celky Benfica a Porto, samotného Buffona by však více lákala La Liga...

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace