Žádná posila. Nevyslyšený Javi Gracia uvažuje o rezignaci

Javi Gracia (© marca.es)

Bouřlivé období ve Valencii zdá se nebere konce, trenér Javi Gracia podle tisku uvažuje o rezignaci.

Není překvapením, že důvodem jsou vztahy s vedením klubu v čele s majitelem Peterem Limem. Valencia přišla během léta o 8 fotbalistů, díky odchodům Pareja, Coquelina, Ferrana, Rodriga, Garaye či Picciniho vydělala 60 milionů eur a výrazně ponížila výdaje na mzdy, přesto nepřivedla žádnou posilu.

Javi Gracia dostal od vedení slib, že kádr bude doplněn minimálně o obránce a záložníka, zůstalo však jen u přání. To je důvod, proč nevyslyšený kouč zvažuje, že se svého postu vzdá.

Padesátiletý Javi Gracia přitom nastoupil ke kormidlu Netopýrů teprve na konci července. Po Marcelinu García Toralovi a Albertu Celadesovi se během jediného roku může stát třetím koučem, jehož působení na Mestalle ukončí neshody s Limem, jenž je terčem ostré kritiky a protestů ze strany fanoušků. Příznivci požadují, aby svůj podíl v klubu prodal a opustil ho. Během léta je navíc popudila Limova dcera Kim, když na kritiku reagovala slovy: "Někteří fanoušci kritizují a urážejí moji rodinu. Copak to nechápou? Klub je náš a můžeme si s ním dělat, co chceme, a nikdo nám nemůže nic říct."

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace