Zájem Manchesteru United o De Geu potvrzen

De Gea je horkým zbožím na přestupovém trhu (©dailymail.co.uk)

Jelikož jednička Manchesteru United Van der Sar pověsí po sezóně kopačky na hřebík, Alex Ferguson se snaží najít jeho náhradu. Jedním z vyvolených má být brankář Atlética Madrid David de Gea.

V posledních měsících se hořečně spekuluje, kdo bude od příští sezóny jedničkou Red Devils. Skloňovaná jsou jména Manuel Neuer, Maarten Stekelenburg, Rene Adler a David de Gea. Tento týden prosákly informace o nabídce United za brankáře Atlética De Gea, která ale byla vedením španělského klubu odmítnuta.

Agent brankáře Héctor Rincón potvrdil nabídku United. "S vedením Manchesteru United jsme v kontaktu, ale nejdřív by se měla hledat dohoda mezi kluby," potvrdil hráčův zástupce a dodal, že neví, jestli bude Atlético ochotno De Gea prodat. De Geova výkupní klauzule je 20 milionů eur. "David má v Atléticu platnou smlouvu, jestli bude chtít Manchester United nebo někdo jiný Davida koupit, musí se domluvit s Atléticem nebo zaplatit 20 milonů eur," dodal Rincón.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace