Zamíří Pogba v létě do Realu? Přijít by mohl zdarma

Paul Pogba (skysports.com)

Už delší dobu je francouzský reprezentant spojován s přestupem do Realu Madrid. Ten měl být nejdřív rekordní, co se přestupové sumy týče, nyní je však situace pro Bílý balet mnohem lepší. Pogba by v létě mohl přijít jako volný hráč.

Dřívějším problémem každého Pogbova přestupu se zdál být jeho agent Mino Raiola. Ten dostal bonus 40 milionů liber za to, že Francouze přivedl zpět na Old Trafford, odkud už jednou zdarma odešel do Juventusu. Nyní by se situace mohla opakovat, i když destinací by už nebyla italská nejvyšší soutěž, ale La Liga.

Pogba by v Realu měl být řešením pro stárnoucí zálohu v čele s Tonim Kroosem a Lukou Modričem. Kroos si pravděpodobně ještě pár sezon na Santiago Bermabeu užije, ale 36letý Modrič už nemůže počítat s tím, že by jednomu z klíčových postů v záloze dokázal dát tolik jako ve svých nejlepších letech.

Záložník Manchesteru United je známý tím, že když ho hra baví, řadí se mezi nejlepší na světě. V opačném případě je však příteží a svou nespokojenost s hrou dokáže dát náležitě najevo. Ole Gunnar Solskjaer by o tom mohl dlouze vyprávět.

Pokud se však vrátíme k možným letním destinacím pro Pogbu, zůstává Real jednoznačně číslo 1. Pogba už několikrát odmítl jednání o nové smlouvě na Old Trafford a je si vědom toho, že i z pohledu finančních podmínek na tom bude lépe, pokud v létě zdarma odejde. Úspora na přestupové sumě se sice projeví v provizi Mina Raioly, ale zároveň i na týdenním platu Pogby.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace