Zápas mezi Levante a Realem Madrid pokračuje i po konečném hvizdu

Zraněný Cristiano Ronaldo (© as.com)

Real Madrid v posledním utkání jedenáctého kola Primery udolal Levante 2-1, oba týmy jsou na ostří nože i po závěrečném hvizdu.

Na Ciutat de Valencia se hrálo na podmáčeném terénu na hranici regulérnosti, zápas nabídl řadu sporných momentů. Hosté se dožadovali červené karty pro tvrdě hrající domácí tým už krátce po začátku, kdy David Navarro udeřil loktem do obličeje Cristiana Ronalda. Muñiz Fernández však k napomenutí stopera Levante nesáhl. Portugalec musel kvůli krvavému zranění oka, na které na chvíli přestal částečně vidět, o poločase střídat. Levante se nelíbilo povýšené chování arbitra a sporně nařízený pokutový kop pro hosty, který Xabi Alonso neproměnil.

Dalším terčem kritiky se stal Sergio Ballesteros, do něhož se pustil Sergio Ramos: "V Levante je jeden hráč, se kterým jsou vždy problémy. Ano, mluvím o Ballesterosovi. Nesportovní člověk, který neumí prohrávat. Už nás to unavuje. Pokud nemá rád fotbal, ať se dá na box. Po zápase přišel dělat problémy i k nám do šatny. Loket do obličeje Cristiana, který skončil na šití s pěti stehy, samozřejmě neviděl."

Samotný Ballesteros uvedl, že šel do kabiny Realu Madrid, protože se zajímal o zdravotní stav Cristiana Ronalda. Hráči Levante si prozměnu postěžovali na chování Pepeho, jenž podle Juanfrana "před domácí šatnou tancoval a vysmíval se hráčům Levante". Spory v útrobách Ciutat de Valencia zaregistroval také Muñiz Fernández a uvedl je do zápisu.

Postavu rozhodčího tvrdě "sjel" Juanlu: "Rozhodčí byl ostudný. Na hráče Levante se vyvyšoval, zatímco fotbalisty Realu Madrid plácal po zádech. K nim se choval džentlmensky, nám pouze vyhrožoval, vyhrožoval a vyhrožoval. Jeho výkon byl ubohý, protože penalta nebyla a druhému gólu předcházel faul. Kdybych řekl, že to bylo úmyslné, tak to nic nezmění, protože jsem hráč Levante. Pokud by Real Madrid prohrál, liga se mohla rozhodnout, a to se přece nemůže stát."

V podobném duchu mluvil k novinářům také záložník Pape Diop: "Rozhodčí nás okradl. Klidně to napište."

Podívejte se na zákrok Davida Navarra na Cristiana Ronalda:

A na situaci, kterou Muñiz Fernández posoudil jako penaltovou:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace