Zápas nejlépe střílejících týmů. Do vlastní branky

Pereův vlastní gól na půdě Mallorcy (© as.com)

Dnešní utkání mezi Realem Sociedad a Atléticem Madrid je zároveň duelem dvou týmů, které střílejí nejvíce branek za záda vlastního brankáře.

Real Sociedad inkasoval v historii Primera División už 79 vlastních branek, Los Colchoneros pouze o dvě méně. Zubikarai a Courtois tak dnes budou muset být pozorní bez ohledu na to, kdo bude mít právě balón na kopačkách. Nebezpečí bude viset ve vzduchu neustále.

V pomyslné tabulce patří třetí místo Espanyolu (76 vlastních branek). Barcelona smutnila 56krát, Real Madrid překonal vlastního gólmana 60krát.

Pokud jde o hráče, o nelichotivé prvenství se dělí Loren z Realu Sociedad a Aparicio z Atlética. Oba mířili do špatné branky přesně hned pětkrát. S oběma je pak spojena zajímavost. Loren byl totiž v jedné části kariéry obráncem, ve druhé útočníkem. Aparicio je prozměnu Atlétem s nejvíce ligovými tituly, a sice pěti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace