Zápas třetí ligy mezi Córdobou B a Méridou skončil hromadnou potyčkou

Protestující hráči Córdoby B (© marca.es)

Hodně divoký konec nabídl zápas třetí ligy mezi Córdobou B a Méridou. V nastaveném čase byl k vidění neuznaný gól i dva regulérní, červená karta a hromadná potyčka.

Střetnutí posledního kola čtvrté skupiny Segunda División B rozhodovalo o možnosti zachránit se. Kýžené sedmnácté místo tabulky, které zaručuje účast v baráži, vybojovala Mérida.

Dlouho k němu měli blíže domácí, kteří vedli 1-0, jenže v 93. minutě Mérida vyrovnala. Následně nebyl Córdobě B uznán gól na 2-1. Po pěti minutách hádek s rozhodčím se ve hře pokračovalo, domácí brankář byl po nedovoleném zákroku mimo vápno vyloučen a Mérida vsítila ve 103. minutě z přímého kopu vítěznou trefu.

Po konečném hvizdu si chtěli fotbalisté Córdoby B s rozhodčím vše vyřídit ručně a strhla se hromadná potyčka, do níž se zapojili hráči obou klubů, funkcionáři i fanoušci. Segunda B tak zažila ostudný závěr základní části.

Podívejte se na závěr utkání mezi Córdobou B a Méridou:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace