Zaragoza odvolala Aguirreho

Javier Aguirre (© marca.es)

Javier Aguirre už není trenérem Zaragozy, klub z Aragonie o Mexičanově odvolání informoval během včerejšího večera na své oficiální webové stránce.

"Zaragoza se s Javierem Aguirrem dohodla na předčasném ukončení spolupráce," stojí v prohlášení. Aguirre tak končí u týmu po šestnácti odehraných zápasech letošního ročníku Primery, během nichž Zaragoza dokázala pouze dvakrát zvítězit a v osmi z posledních devíti kol si připsala porážku. To vše se promítlo i do tabulky, Maños jsou poslední s pětibodovou ztrátou na záchranu.

Aguirre nastoupil do funkce kouče Zaragozy v listopadu 2010, kdy nahradil José Aurelia Gaye. Díky zlepšeným výkonům se nakonec Zaragoza zachránila, v letošní sezóně se ale klub sužovaný finančními potížemi trápí.

Mezi největší kandidáty na uvolněný post se řadí Míchel, bývalý lodivod Getafe, a Manolo Jiménez, jenž ve Španělsku vedl Sevillu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace