Zaragoza vyrovnala svou nejhorší šňůru. Fotbal je k nám krutý, stěžuje si Jiménez

Fanoušci Zaragozy na tréninku (© marca.es)

Fotbalisté Zaragozy klesli po prohře se Celtou Vigo na Balaídosu na poslední místo tabulky. Mužstvo Manola Jiméneze nevyhrálo už popatnácté v řadě.

Tím vyrovnalo nejhorší šňůru výsledků v historii klubu, kterou Zaragoza táhla v ročníku 1942/1943. Poslední vítězství si Aragonci připsali v prosinci 2012, v novém kalendářním roce ještě na plný bodový zisk nedosáhli.

"Fotbal k nám je neskutečným způsobem krutý, i když víme, že si sami můžeme za situaci, do které jsme se dostali. Trpím kvůli hráčům a fanouškům, kteří si tohle nezaslouží," prohlásil Manolo Jiménez, jehož pozice je hodně nahnutá. "O místo se nebojím, nezáleží to na mně. Pracuji naplno, ale vím, že ve fotbale jsou nedůležitější výsledky."

Vedení klubu zlevnilo vstupenky, aby na zápas proti Mallorce naplnilo stadion La Romareda. Každý držitel permanentky si může koupit další dva lístky za cenu mezi 5 a 15 eury, zatímco obvykle vyjdou na 25 až 50 eur. "Chceme udělat z plného stadionu dvanáctého hráče, který nikdy nezklame a učiní mužstvo ještě silnějším," stojí v prohlášení Zaragozy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace