Zaragozu znovu ohrožuje sestup. Výměna trenéra se nechystá

Zaragoza inkasuje příliš branek (© marca.es)

Zaragozu zřejmě znovu čeká nervózní závěr sezóny. Mužstvo Manola Jiméneze si každým kolem blíží sestupovému pásmu.

Ačkoliv se Zaragoza díky zaváháním přímých soupeřů stále drží mimo nejhorší trojici, v klubu roste nervozita, neboť Aragonci nevyhráli už jedenáct zápasů v řadě a během této doby získali jen čtyři body. Nyní je navíc čekají těžké duely proti Realu Madrid, Deportivu či Barceloně. Vracejí se proto obavy z loňska, kdy se Zaragoza zachránila jen díky skvělé šňůře výsledků v závěru ligy.

"Je to škoda, nedaří se nám zvednout hlavu. Pracujeme tvrdě a nevzdáváme se, ale balónu se nechce do sítě, navíc dostáváme příliš branek, prohlásil po prohře 0-4 v Seville Paco Montañés. "Musíme táhnout za jeden provaz více než kdy jindy. Stojím stoprocentně za trenérem a trenér za námi."

A kouč Manolo Jiménez má i nadále důvěru vedení, jeho pozice na lavičce je pevná. Samotný trenér k tomu říká: "Naše situace není dobrá, ale nevzdáváme se. Důležité je, že si s hráči navzájem důvěřujeme. Do Vánoc jsme byli jedním z překvapení sezóny, ale od té doby jde všechno špatně."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace