Zástupce PSG přiznal zájem o Cristiana Ronalda a Mourinha

José Mourinho a Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Saud Bin Abdulrahman Al-Thani, pravá ruka majitele PSG, jímž je Tamim bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, přiznal, že francouzský klub má zájem o Cristiana Ronalda a José Mourinha.

Obě jména už byla s PSG několikrát spojována, až dnes ale jeho zástupci potvrdili, že by dvojici z Realu Madrid rádi zlákali do svých řad.

"Ano, samozřejmě, že o ně máme zájem. Chceme pro náš klub to nejlepší, a to znamená investovat správně ve správný čas. Jsme jedním z nejlepších klubů světa. Naším cílem je vyhrát Ligy mistrů. Myslím, že to nemusí být tak těžké. Můžeme se stát nejlepším klubem Evropy i světa," prohlásil Saud Bin Abdulrahman Al-Thani.

PSG je poháněné petrodolary bohatého majitele, kterému se do mužstva podařilo zlákat zvučná jména, jakými jsou Zlatan Ibrahimović, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi či Javier Pastore. Budou Cristiano Ronaldo a José Mourinho dalšími v řadě?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace