Zatouží po sezóně Real Madrid po Dušanu Vlahovičovi?

Španělský sportovní portál as.com informoval fanoušky o tom, že Real Madrid bedlivě sleduje situaci okolo srbského útočníka Juventusu, Dušana Vlahoviče. Penalizace italského klubu a nejistota účasti v pohárové Evropě v příští sezóně by mohla znamenat, že se mnoho hráčů v létě s klubem rozloučí a jedním z nich by mohl být právě útočník bianconeri.

Juventus v zimním přestupovém období jednal o přestupu Dušana Vlahoviče do některého z předních klubů Premier League. Turín za srbského útočníka požadoval částku okolo 130 milionů eur a když už se zdálo, že se jednání dostane do závěrečné fáze, přestupovou operaci zastavil hráčův agent.

Podle španělského tisku se ale o hráče nadále zajímají přední evropské kluby a v první linii stojí Real Madrid. Finanční problémy turínského klubu a nejnovější sankce, které na Juventus uvalily italské sportovní soudy, způsobily, že se klub pokusil již v lednu zbavit některých finančních „přítěží“.

Juventus tak v zimě jednal o Vlahovičově prodeji s jedním z předních anglických klubů, patrně Manchesterem United. Jednání ale nebyla dotažena do konce a tak budou mít v létě novou šanci i další zájemci. Je evidentní, že je na trhu perspektivní útočník, o kterém se horlivě debatuje také v Madridu.

Bílý balet ví, že již dlouho nebude moci využívat umění Karima Benzemy, a zvažuje, jak zacelit díru v přechodu na špičkového hráče kalibru Haalanda a Mbappého. Podpis těchto dvou totiž není minimálně do roku 2024-2025 reálný.

Hodně bude záležet na tom jak zakončí Benzema tuto sezónu. Existují pouze dva scénáře. Buď se Real Madrid pokusí vydržet a odehrát příští a možná že i následující sezónu s tím co má nebo podepsat zkušeného útočníka, kterým by mohl třeba Vlahovič být, bez ohledu na to, zda se v budoucnu podaří přivést Haalanda či Mbappého.

Vlahovičovův první odehraný rok v Turíně nepatřil mezi ty nejlepší. V jarní části minulé sezóny nastřílel srbský forward devět branek a na stejný počet se dostal v podzimní části současné sezóny. Z Fiorentiny byl ale zvyklý na daleko lepší průměr téměř jedné branky na zápas.

Real Madrid má do léta dostatek času na to, aby zvážil všechny své možnosti a Vlahovič bude rozhodně jednou z nich. Juventus je navíc považován za spřátelený klub a Real Madrid by proto mohl být v případném jednání ve zvýhodněném postavení.

 

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace