Zaujal výkonem i brýlemi. Montero je budoucností Atlética

Montero Rubio (© as.com)

Atlético vstoupilo do přípravného období před sezónou výhrou po penaltách nad Arsenalem a hodně se mluví o mladíkovi Monteru Rubiovi.

Devatenáctiletý obránce nastoupil v základní sestavě a předvedl skvělý výkon. Nezalekl se ani známých jmen Aubameyanga či Lacazatteho, za což si vysloužil pozornost a pochvalu médií.

Novináře upoutal nejen jistotou při defenzivní činnosti, ale také vzhledem. Na rozdíl od tréninků totiž při zápasech nosí ochranné brýle, neboť vloni prodělal zranění oka - odchlípení sítnice. Přestože je podle posledních vyšetření zcela v pořádku, lékaři mu doporučili, aby se brýlí při soutěžních mačích z preventivních důvodů nevzdával.

Montero bude v nadcházející sezóně členem třetiligového rezervního mužstva Atlética, kam přišel před čtyřmi roky ze Sevilly, Diego Simeone ale bude jeho vývoj pečlivě sledovat a není vyloučeno, že jeho služeb využije i v rámci prvního týmu. Argentinec tuší, že Montero je budoucností Atlética.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace