Zbaví se Real po příchodu Mbappého Rodryga?

Rodrygo v utkání španělské ligy

Zprávy přicházející ze španělského tisku naznačují, že se po téměř jistém příchodu francouzského útočníka Kyliana Mbappého do Realu Madrid bude muset královský klub zbavit některých hráčů širšího základu. Černého Petra v tomto případě aktuálně drží Rodrygo, který prožívá výkonnostně velmi nevyrovnanou sezónu.

Přestup Kyliana Mbappého do Realu Madrid v létě se zdá být stále pravděpodobnější. Francouzský reprezentační kapitán dokonce, podle posledních informací, své rozhodnutí neprodloužit smlouvu v PSG oznámil pařížskému klubu. Čtyřiadvacetiletý hráč tedy, bez ohledu na to, kam zamíří, v létě změní své působiště.

Mbappého plat stojí PSG přibližně 200 milionů eur ročně, ale tuto částku Real Madrid rázně odmítl dorovnávat. I přesto by Bílý balet z Kyliana Mbappého učinil svého nejlépe placeného hráče. Zcela ze hry nejsou ani další kluby a zájem je zejména z anglické Premier League. Pokud by se zde našel klub, který by byl ochoten splnit náročné Mbappého platové požadavky, není vyloučeno, že hráč takovou nabídku nezváží.

Real Madrid musí v zájmu zachování stabilní finanční situace přemýšlet také nad tím, jak Carlu Ancelottimu sestavit co nejlépe fungující tým, hlavně v ofenzívě, a umožnit Mbappému hradit luxusní plat. Italský trenér má k dispozici Vinicia Juniora, Rodriga, Juda Bellinghama, Brahima Diaze, Joselua Matu a Ardu Gulera, na nedostatek útočných možností si tedy stěžovat nemůže. Velké množství talentovaných hráčů ale může představovat velké dilema, pokud bude totiž Mbappého podpis potvrzen, z týmu bude nucen odejít Rodrygo.

Ve skutečnosti se neočekává, že by Real Madrid třiadvacetiletého hráče, který v letošní sezóně přispěl již osmi brankami, úplně prodal. Hostování v jiném špičkovém klubu tak bude možná jedinou cestou, jak přeplněnému útoku Realu ulevit.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace