Zdravotní patálie Fernándeze Borbalána

Fernández Borbalán (© marca.es)

Když se zraní některý z hvězdných hráčů, jsou toho plné noviny. Zdravotním problémům však podléhají také rozhodčí.

Své o tom ví Fernández Borbalán, jenž si v listopadu loňského roku poranil při zápase Evropské ligy mezi Anzhi a Liverpoolem meniskus: "Hrálo se na velmi špatném terénu. Při sprintu jsem šlápl do místa, kde nebyl trávník, a abych nespadl, opřel jsem celé tělo o koleno. Nakonec jsem utkání i přes zranění dopískal, ale měl jsem koleno nateklé do velikosti míče."

Původní odhady hovořily o operaci a šestitýdenní pauze. Jenže rekonvalescence probíhá ve výrazně pomalejším tempu a Fernández Borbalán je mimo hru už tři měsíce.

"Trénoval jsem v posilovně a telocvičně, všechno šlo dobře do chvíle, než jsem vyběhl na trávník. Pak mi noha otekla a musel jsem zase zvolnit. Je to poprvé za 26 let, co jsem se zranil. Můj život se teď skládá jen z posilovny, tělocvičny a bazénu. Jsem z toho špatný," dodává 39letý arbitr, jehož absence dělá rozhodcovskému sboru starosti, neboť Fernández Borbalán byl nejlépe hodnoceným sudím loňského ročníku Primera División.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace