Zidane s Keylorem počítá: Je důležitým hráčem. Zůstane

Zinédine Zidane a Keylor Navas (© marca.es)

Deník Marca včera přinesla informaci, podle které se Keylor Navas definitivně rozhodl pro odchod z Realu Madrid. Zinédine Zidane ale s kostarickým brankářem počítá.

"Nepředstavuji si tým bez něj, je jeho důležitým členem. Vždy jím byl a bude. Neberu v úvahu možnost, že by odešel. Neřekl mi, že chce odejít. Je tady a chce hrát, což je pro nás důležité," prohlásil francouzský trenér.

Dvaatřicetiletý Keylor pomohl Realu Madrid ke třem triumfům v Lize mistrů v řadě, po loňském příchodu Thibauta Courtoise však o místo jedničky přišel. Nevrátil se na ni ani po skvělých výkonech v přípravě. Marca tvrdila, že je blízko dohody o přestupu do PSG, zatímco na Bernabéu přijde veterán Pepe Reina. Zidane ale trvá na tom, že Keylor Navas zůstává.

"Vždy se choval jako profesionál. Čeká nás hodně zápasů a počítáme s ním. Neřeším, kdo by měl přijít místo něho, protože tu Keylor zůstane a bude hrát důležitou roli. Vždy byl pro Real Madrid platným hráčem. Počítáme s ním a budeme počítat, takový je vzkaz. Těším se, že s námi Keylor bude i nadále."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace