Zidane vypadnutí z Copy s třetiligovým soupeřem za ostudu nepovažuje. Udrží se ve funkci?

Zinédine Zidane (© marca.es)

Další hořké sousto museli během několika dnů spolknout fanoušci Realu Madrid. Po vypadnutí v semifinále Supercopy s Athleticem nestačil Bílý balet ani v Copě na Alcoyano.

Třetiligový tým zaskočil jeden z nejslavnějších klubů světa, když v prodloužení za stavu 1-1 rozhodl vítězným gólem, byť hrál po vyloučení Ramóna Lópeze v oslabení.

Ani tak ale neznamená podle trenéra Realu Madrid Zinédina Zidana brzké vypadnutí s outsiderem ostudu: "Není to ostuda, to říkáte vy (novináři). Takový je fotbal. Soupeře ze třetí ligy bychom měli porazit, ale nevyužili jsme šance na navýšení skóre. Takové věci se stávají, je potřeba přijmout zodpovědnost. Jako trenér za to mohu já. Balónu se nechtělo do sítě. Bohužel jsme vypadli. Neradi prohráváme, ale nezblázníme se z toho. Byl to bolestivý den, samozřejmě, ale musíme pokračovat v práci."

Přestože se Realu Madrid příliš nedaří na všech frontách, neuvažuje Zidane o rezignaci. Podle tisku dostane od vedení klubu čas do konce sezóny, okamžité odvolání francouzského kouče Blancos údajně nezvažují. "Když se prohraje, tak se takové věci píší. Přijímám za porážku plnou zodpovědnost, teď se stane, co se má stát. Jsem v klidu. Uvidíme, co přinesou příští dny."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace