Ziganda spekulace neřeší: Nikdo z klubu mi neřekl, že nebudu pokračovat

José Ángel Ziganda (© marca.es)

Athletic neprožívá povedenou sezónu a množí se hlasy, které volají po odvolání José Ángela Zigandy. Trenér baskického celku ale spekulace o budoucnosti odmítá.

"Vůbec je neřeším. Nečtu, co se píše v tisku. Soustředím se jen na svou práci. Samozřejmě, že vím, v jaké jsem situaci, ale nikdo z klubu mi neřekl, že nebudu pokračovat," prohlásil Ziganda. Média už přitom hovoří o možných nástupcích, mezi nimiž jsou Asier Garitano či Eduardo Berizzo.

Athletic naposledy přišel o výhru nad Celtou v samotném závěru, Ziganda byl ale s výkonem týmu spokojený: "Po 80 minut to byl náš zápas. Naše úsilí bylo brutální, mužstvo hrálo svým stylem, snažilo se něco vymyslet. Měli jsme dost útočných výpadů, abychom přidali další góly. V posledních 10 minutách nám však došly síly a nebránili jsme dobře. Vyrovnání nás srazilo na kolena, nakonec jsme mohli i prohrát."

Baskičtí Lvi se rozloučili s Evropskou ligou v osmifinále, kde v obou zápasech padli s jasně lepším Marseille. V La Lize jsou až na dvanácté pozici s desetibodovou ztrátou na šestou Sevillu, a pokud se situace radikálně nezmění, v příští sezóně si v kontinentálních soutěžích nezahrají. Bude to znamenat Zigandův konec?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace