Zimní přestupy - objevené hvězdy i propadáky

Madridský spáč společně s klubovou legendou Di Stéfanem (© marca.es)

Dnešním dnem začíná zimní přestupové období, které potrvá do konce ledna. Kdo v tomto čase udělal v minulých letech důležitý skok v kariéře a kdo naopak zklamal?

Opožděné vánoční dárky v podobě nových tváří fanoušky vždy potěší, ne pokaždé jde ale o trefu do černého...

Objevené hvězdy

Pablo Aimar - River Plate vyměnil v roce 2001 za Valencii, v jejímž dresu se vyšvihl mezi hvězdy a dvakrát se radoval z ligového titulu.

Nihat Kahveci - Úspěšná posila pro Real Sociedad. Turecký reprezentant se stal jednou z legend baskického klubu a fanoušci na něj stále vzpomínají.

Humberto Suazo - Zaragoza vsadila na Chilanovu schopnost střílet góly v před dvěma roky. A povedlo se, Suazovi to pálilo a dovedl mužstvo z Aragonie k záchraně.

Dani Alves - Sevilla ho přivedla jako pro Evropu neznámého v roce 2002. Z nadějného mladíka se stala prvotřídní hvězda, kterou Andalusané mnohonásobně zpeněžili.

Gonzalo Higuaín a Marcelo Vieira - Argentinského útočníka zlákal Real Madrid v roce 2007 z River Plate, Marcela z Fluminense. Oba hráči měli pomalý začátek, ale postupem času se stali hlavními oporami slavného klubu.

Edgar Davids - Z Juventusu přišel do Barcelony na hostování v lednu 2004 a stal se klíčovou postavou katalánského celku v boji o Ligu mistrů.

Júlio Baptista - Po sevillské štaci Brazilcova pověst upadala, vloni ho však vytáhla z Říma Málaga a za polovinu sezóny dala La Bestia 9 branek, pro záchranu důležitých.

Giovani dos Santos - Mexický reprezentant přišel do Racingu jako nepotřebný z Tottenhamu, během půlročního působení v Santanderu dával góly a oživil ofenzivu Kantábrijců.

Propadáky

José Sand - Měl být tahounem loňského slabého útoku Deportiva, jenže Argentincovo působení na Riazoru skončilo bezgólovým fiaskem.

Maxi López - Do Barcelony zamířil v roce 2004 z River Plate, jenže v lize nedal ani jeden gól.

Winston Bogarde - Z AC Milán přišel na Nou Camp v roce 1998. Nizozemský obránce ale v Barceloně nepřesvědčil.

Elias Mendes - Loňská posila Atlética potěšila fanoušky pouze pózováním s antimadridskou šálou, na hřišti neukázal Elias nic.

Julien Faubert - Překvapivá posila pro Real Madrid před třemi roky. Na trávníku strávil Faubert za půl roku sotva pár desítek minut, zaujal tak pouze na stadionu Villarrealu, kde si dal přímo na lavičce náhradníků šlofíka.

Serge Maguy - Nová tvář z prosince 1993, na kterou by Atlético Madrid nejradši zapomnělo...

Antonio Cassano - V roce 2005 přišel do Realu Madrid, kde ukázal několik kvalitních okamžiků a spoustu kil navíc.

Renaldo - V roce 1996 měl být pro Deportivo posilujícím vitaminem, ale nebylo tomu tak. Dalším Bebetem se nestal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace