Zinedine Zidane se vrátí na lavičku Realu Madrid, pokud klub přivede Mbappého

Kylian Mbappé a Zinedine Zidane běhm utkání francouzské ligy

Fámy a spekulace ohledně budoucnosti Realu Madrid a trenérovi, který na konci příští sezóny nahradí Carla Ancelottiho, se zintenzivniky poté, co byl italský manažer oficiálně představen coby nový trenér brazilské reprezentace. Není pochyb, na lavičce Realu za rok skončí. Nahradí ho Zinedine Zidane?

Dočká se Real Madrid třetího návratu Zinedina Zidaneho na lavičku? Nebo na ni usedne na konci příští sezóny někdo úplně jiný? Poté, co brazilská federace oznámila, že podepsala smlovu s Carlem Ancelottim do roku 2026, začaly se množit informace o tom, kdo italského trenéra v Madridu nahradí.

Na světlo se tak dostaly také spekulace o údajných podmínkách, které si stanovil Zinedine Zidane, aby souhlasil s návratem k týmu v létě 2024. Jednou z nich je podle všeho také podpis francouzského útočníka, Kyliana Mbappého.

Zinedine Zidane má s francouzským reprezentante, kterého považuje za hvězdu budoucnosti a klíčovou součást projektu, vynikající vztah. Oba si velmi dobře rozumí a francouzský trenér je přesvědčen, že by jeho příchod pozvedl výkonnost Bílého baletu a šanci týmu na úspěch ve všech soutěžích.

Real Madrid je na prahu zahájení přípravy na další sezónu, již nyní ale musí řešit společně s příchody hráčů také to, kdo je povede za rok. Projekt, který počítá s omlazením týmu, podtrhl podpis Judeho Bellinghama. Nastavený kurz by Real rád držel nadále, velmi ale záleží na budoucím trenérovi. Jedním ze jmen, které je nejvíce skloňováno, je Zinedine Zidane.

Podle deníku Cadena Ser se francouzský trenér návratu na lavičku nebrání, předložil ale vedení klubu podmínky, které požaduje splnit před svým příchodem. Mezi nimi se nad ostatní tyčí požadavek na přestup Kyliana Mbappého z PSG do Realu. Informace jsou na úrovní spekulací a nikdo je oficiálně nepotvrdil, jak ale známo. Na každém šprochu pravdy trochu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace