Získá Barcelona v zimě Sterlinga?

Raheem Sterling

Ve španělských médiích se objevily spekulace o částce přibližně 20 milionů eur, které by Barcelona měla mít na zimní přestupy. V nichž by jedním z cílů měl být anglický reprezentant Manchesteru City - Raheem Sterling.

Pokud se Blaugranas podaří v zimním přestupovém období realizovat i některé odchody, mohl by budget na nákupy či hostování být navýšen ještě nad rámec 20 milionů eur. I ty však zůstávají otazníkem, jelikož vedení klubu zatím nic takového nepotvrdilo.

V posledních dnech se nechal slyšet Raheem Sterling, že ho láka zahraničí a La Liga je jednou ze soutěží, kterou by si rád zahrál. Po takovém prohlášení se objevila řada spojení s Barcelonou, avšak do hry se dostal i Real Madrid. Sterling bojuje s konkurencí v útočných řadách Manchesteru City. Na Camp Nou by se tomuto problému mohl vyhnout a nastupovat pravidelně. Objevují se spekulace o hostování s následnou opcí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace