Žlutá ponorka potopila v poháru dalšího soupeře

Fotbalový klub Villarreal se ve španělské lize stále ještě rozhoduje, zda chce patřit mezi ty nejlepší nebo bojovat o záchranu a takticky tedy okupuje střed tabulky. V posledních pěti zápasech si připsal dvě výhry, dvě prohry a jednu remízu. Prostě ve všech ohledech průměrný tým. Ve španělském poháru, ale žlutá ponorka umí zařadit vyšší rychlostní stupeň a válcuje jednoho soupeře za druhým.

Podobný střelecký apetit měla ve španělském poháru naposledy Osasuna, která dokázala v roce 1990 přejet soupeře ze Siera výsledky 1-8 a 8-1. Od té doby se žádnému dalšímu týmu nepodařilo ve dvou kolech poháru soupeřům nastřílet vždy více než sedm branek. Až Villarrealu se povedlo navázat na dávnou tradici. V druhém kole si ponorka vyšlápla na CD Victoria, se kterým si poradila lehce v poměru 8-0. Kanonádu pak Villarreal zopakoval i ve třetím kole, výsledkem 1-7 to odneslo Sanluqueno.

Žlutá ponorka se tímto pochopitelně vyhoupla do čela žebříčku nejproduktivnějších týmů v poháru, Paco Alcácer je se třemi přesnými zásahy nejlepším střelcem Villarrealu. Zároveň pěti vstřelenými brankami během jednoho poločasu v prvním kole poháru Villarreal vytvořil nový klubový rekord. Dokáže žlutá ponorka navázat na své střelecké úspěchy i v dalším kole? Posledních 32 týmů, které zůstaly v osudí, budou spárovány v pátečním losu, zápasy pak absolvují v lednu 2022.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace