Zničil jsi ambiciózní projekt a podvedl trenéra i mě, sepsul Kondogbia Murthyho

Geoffrey Kondogbia (© marca.es)

Přímeří ve Valencii je stále v nedohlednu, jako poslední rozvířil vody Geoffrey Kondogbia.

O 27letého záložníka se zajímá Atlético Madrid, které dostalo čas jeden měsíc, aby přivedlo náhradu za Thomase Parteye, jehož výkupní klauzuli zaplatil v poslední den přestupového období Arsenal.

Valencia údajně sdělila Kondogbiovi, že ho v případě zájmu uvolní, navíc samotný hráč chtěl klub opustit. Jenže vedení klubu otočilo a trvá na zaplacení výkupní klauzule 80 milionů eur. Ta se sice snížila na 30 milionů eur, podle vedení by však operace spadala ještě do posledního přestupového okna, kdy byla její hodnota zmíněných 80 milionů eur.

Zřejmě to je důvodem ostrého vzkazu, který Kondogbia poslal prezidentovi Valencie Anilu Murthymu: "Po zničení ambiciózního projektu jsi podvedl trenéra a naposledy i mě. Díky, Anile Murthy."

Trenér Javi Gracia nabídl svůj post poté, co mu fanoušky i odborníky kritizované vedení v čele s Murthym a majitelem Peterem Limem nepřivedlo žádnou ze slíbených posil a naopak prodalo několik klíčových opor.

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace