Zpychnout? Matka by mi dala facku, abych se probral, říká Williams

Iñaki Williams (© as.com)

Iñaki Williams nedávno podepsal s Athleticem výjimečně dlouhý kontrakt na devět let. V klubu, do kterého přišel v 18 letech, by chtěl ukončit kariéru.

"Jsem tam, kde chci být. Vždy jsem to říkal a stále to platí. Chci tady pokračovat ještě mnoho let. Ukončit v Athleticu kariéru, to je reálná možnost. Rád bych tady pověsil kopačky na hřebík," nechal se slyšet 25letý útočník.

Williamsovi zajistila nová smlouva navýšení mzdy i pro klub rekordní výkupní klauzuli 135 milionů eur. Zpychnutí se ale nebojí: "Jsem ze skromné a pracovité rodiny. Moji rodiče přešli poušť z Ghany a do Španělska se dostali přes plot v Melille. Během letošního léta jsme byli na dovolené v Kuvajtu, šli jsme po poušti a matka se rozplakala, když si vzpomněla, jak ji písek pálil, když byla mladá. Taková věc se vás dotkne. Čím si prošli moji rodiče, to nikomu nepřeji. Když se přesunete do prvního týmu v nízkém věku a najednou vás všichni poznávají, může vám stoupnout sláva do hlavy. Já mám štěstí, že mám matku, která by mi v takovém případě dala facku, abych se probral."

"Ani všemi penězi světa nemohu rodičům oplatit, co pro mě udělali. Snažím se jím alespoň dát život, který nemohli mít. Nechci, aby pracovali. Matka měla tři zaměstnanání. To nejmenší, co pro ně mohu udělat, je zajistit jim klidný život, aby už nemuseli dřít."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace