Zraněného Pedriho v sestavě nahradí Sergi Roberto

Sergi Roberto

Nečekané zranění zasáhlo do přípravy Barcelony, která se bude muset vyrovnat s delší absencí Pedriho. Mladý španělský hráč si poranil stehenní sval a prognózy naznačují, že se na hřiště navrátí nejdříve v říjnu. Trenér Xavi Hernandez proto s hráčem nebude moci počítat pro první ligová utkání včetně úvodních zápasů v Lize mistrů. Katalánský klub situaci pečlivě vyhodnotil, místo případné posily ale Pedriho místo v sestavě zaujme Sergi Roberto.

Pedri, který se velmi rychle stal nedílnou součástí barcelonské sestavy, a díky své nezaměnitelně dynamické hře a výjimečnému přehledu na hřišti, si získal srdce fanoušků a respekt spoluhráčů, bude Barceloně chybět více než měsíc. Zpráva o zranění stehenního svalu je pro příznivce klubu, kteří do něj vkládali velké naděje a věřili, že tým potáhne k dalším úspěchům, velkou ranou.

S každou výzvou ale přichází příležitost pro někoho jiného a zdá se, že se tímto heslem řídí také trenér Hernandez, který našel v Sergi Robertovi ideálního náhradníka. Už v únoru se Roberto několikrát osvědčil, když Pedriho v sestavě nahrazoval a celkově zanechal pozitivní dojem. Jeho všestrannost a schopnost hrát na více pozicích ve středu pole i v obraně z něj dělají ideálního žolíka Barcelony.

Sergi Roberto patří v katalánském týmu mezi veterány a v průběhu let prokázal klubu svou věrnost. Jeho zkušenosti a znalost hry jsou vlastnosti, které by mu měly pomoci nahradit Pedriho. Sergi Roberto je pro Xaviho divokou kartou a ačkoli z hlediska stylu hry není ideální náhradou, jeho přítomnost na hřišti přinese stabilitu a rovnováhu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace