STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Celta de Vigo - Málaga (preview)

Celta de Vigo - Málaga (preview)

18.03.18 17:30 Základní část - 29. kolo

Celta de Vigo

0:0

(0:0)

Málaga

Rozhodčí: Alberto Undiano Mallenco Stadion: Estadio de Balaídos Diváci: 17,230 (54%)

Preview k zápasu

Po vítězství Levante nad Eibarem se ztráta poslední Málagy na záchranu zvýšila na propastných 14 bodů. To je manko, které není v silách Andalusanů vymazat, proto mohou zbytek sezóny pojmout jako přípravu na nadcházející rok v Segunda División.

Ve dvacátém devátém kole vyzkouší jejich formu, která je nejhorší ze všech účastníků Primery, Celta Vigo. Galicijci v posledních týdnech pravidelně střídají výhry a prohry, pokud by tento trend pokračoval, je dnes na řadě tříbodový zisk, který by Celtě uchoval naději na umístění v nejlepší šestce.

Dobrou zprávou pro Juana Carlose Unzuého je, že má jediného zraněného hráče, a sice záložníka Wasse. Málaga postrádá karetního hříšníka Samua, na marodce jsou i nadále Adrián a Juanpi.

Bilance týmů

4 1 1 2 4:6 33%
4 2 1 1 6:4 58%

Vzájemné zápasy

ID:404654 08.01.17 18:30 Celta de Vigo logo týmu 3:1 logo týmu Málaga 17.kolo, Základní část
ID:406470 07.05.17 20:45 Málaga logo týmu 3:0 logo týmu Celta de Vigo 36.kolo, Základní část
ID:4194060 29.10.17 19:45 Málaga logo týmu 2:1 logo týmu Celta de Vigo 10.kolo, Základní část
ID:4194254 18.03.18 17:30 Celta de Vigo logo týmu 0:0 logo týmu Málaga 29.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 29236074:13 (+61)75
2.Atlético Madrid 28197248:12 (+36)64
3.Valencia 29185657:31 (+26)59
4.Real Madrid 28176567:30 (+37)57
5.Sevilla 291431237:44 (-7)45
6.Villarreal 281351038:32 (+6)44
7.Girona 28127940:36 (+4)43
8.Real Betis 291341249:53 (-4)43
9.Getafe 291091035:27 (+8)39
10.Eibar 291161236:43 (-7)39
11.Celta de Vigo 281151245:42 (+3)38
12.Leganés 291061325:35 (-10)36
13.Athletic Club 298111029:33 (-4)35
14.Espanyol 298111026:37 (-11)35
15.Real Sociedad 29961451:52 (-1)33
16.Deportivo Alavés 291011826:45 (-19)31
17.Levante 295121225:43 (-18)27
18.Las Palmas 29561821:58 (-37)21
19.Deportivo La Coruña 29481726:60 (-34)20
20.Málaga 28342116:45 (-29)13

Aktuálně

DNES 13:17
Gorka Elustondo šest týdnů neoblékne dres Raya Vallecana, důvodem je svalové zranění.
DNES 13:12
Barcelona se měla v létě ucházet o Paula Pogbu, avšak neúspěšně. A protože napětí mezi francouzským středopolařem a manažerem Manchesteru United Mourinhem i nadále eskaluje, objevují se spekulace, podle kterých by se v lednu mohl Pogbův přestup na Camp Nou uskutečnit.
DNES 13:10
Aritz Aduriz nechybí mezi povolanými hráči na dnešní zápas Athleticu proti Villarrealu. Veterán v útoku Lvů laboroval v posledních týdnech se zdravotními problémy.
DNES 13:09
José María Giménez si ze včerejšího klání proti Huesce odnesl menší zranění, které není vážné, trenér Atlética Diego Simeone proto věří, že stoper bude fit na derby proti Realu Madrid: "Jak ho znám, tak bude připraven nastoupit. Nemělo by jít o vážné zranění."
DNES 13:07
Dani Carvajal nezasáhne do dnešního utkání v Seville, Real Madrid šetří reprezentačního krajního beka na víkendový zápas proti Atléticu.
VČERA 14:48
Asi měsíc bude Real Madrid postrádat Isca, záložník Bílého baletu se dnes podrobil operaci zánětu slepého střeva.
VČERA 14:46
Nešťastný zápas prožil proti Seville Oier Olazábal. Brankář Levante inkasoval šest branek, na dvou z nich se podílel svými chybami, na což fanoušci na Ciutat reagovali ironickým potleskem, když Oier zvládl rutinní zákrok. Kamery zaznamenaly, jak Oier směrem k příznivcům říká: "Přijde vám to vtipné, zku.vysyni?" Dnes se za své chování omluvil: "Chci se omluvit. Vše bylo výsledkem bezmoci a frustrace, nedařilo se nám, bylo velké vedro a vysoko jsme prohrávali. Fanoušci Levante se ke mně vždy chovali dobře a jsem jim vděčný za podporu."
24.09.18 19:22
Huga Malla stále neopustily zdravotní potíže a vše nasvědčuje tomu, že Celta bude svoji oporu postrádat i ve středu proti Valencii.
24.09.18 19:21
Dani Parejo byl vyloučen v zápase proti Villarrealu, Valencia ale podala odvolání a žádá, aby červená karta byla smazána.
24.09.18 19:20
Minimálně nejbližší dva zápasy proti Celtě a Realu Sociedad takřka jistě zmešká Santi Mina, důvodem je zranění kolena, které si útočník Valencie přivodil v nedělním mači proti Villarrealu.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 20 Následující
   avatar uživatele ace 1 dnes 10:37
Nejsme na nake zapraskane Vysočině *3*
Vstavame, ne? Bezte si pekne odmrazit auta.
Takto zazdiť brejk *3* Pre Atletov pohodový mač, kde rozhodli na začiatku a šetrili sily na derby *75*
Atleti ešte jeden gól *11*
@Carlitos To mu nepomôže, Sevilla na Pizujanu chystá pre neho manitu *2*
Mohla by Huesca aspoň dát nějaký gól, ať přilepší rypákovi v boji o Zamoru*5*
@BRIAN19 Normální by bylo, aby ho o víkendu už nepostavil*2* Ty chyby proti Barceloně beru, to se může stát, ale co předvedl dneska, to už byla čistě jeho demence, ne chyba.
Předchozí 1 2 3 20 Následující

Top plkálisti dnes

1. ace 1
2. BarcaGang 1
3. Carlitos 1
4. Fliskies72 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace