STABLE 3.22.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2017/2018 / Getafe - Real Madrid (preview)

Getafe - Real Madrid (preview)

14.10.17 15:15 Základní část - 8. kolo

Getafe

1:2

(0:1)

Real Madrid

Rozhodčí: Juan Martinez Munuera Stadion: Coliseum Alfonso Pérez Diváci: 0 (0%)

Preview k zápasu

Sobotní program osmého kola nejvyšší soutěže obohatí malé městské derby mezi Getafe a Realem Madrid, které budou sledovat fanoušci na stadionu Coliseum Alfonso Pérez.

Getafe nedávno pořádně zatopilo Barceloně, která zde s problémy zvítězila o gól, nyní si Azulones věří i při návštěve obhájce titulu. Svěřenci José Bordaláse chtějí dát zapomenout na poslední prohru z Riazoru a znovu bodovat. Bordalás se musí obejít bez pomoci Jeffersona Montera, Shibasakiho, Pacheca a Gorosita, celá čtveřice je na marodce.

Real Madrid postrádá Dani Carvajala, byť jeho návrat po problémech se srdcem se blíží. Mimo hru jsou i Mateo Kovačić, Gareth Bale a Keylor Navas, který si přivezl z reprezentace Kostariky menší šrámy. Mezi třemi tyčemi proto nastoupí Kiko Casilla, v útoku se podle všeho po dlouhé době setká dvojice Benzema a Cristiano Ronaldo. Zvláštní příchuť bude mít střetnutí pro Zinédine Zidana, protože povede Real Madrid v jubilejním stém zápase.

Bilance týmů

3 0 0 3 2:7 0%
3 3 0 0 7:2 100%

Vzájemné zápasy

ID:4194039 14.10.17 15:15 Getafe logo týmu 1:2 logo týmu Real Madrid 8.kolo, Základní část
ID:4194232 03.03.18 19:45 Real Madrid logo týmu 3:1 logo týmu Getafe 27.kolo, Základní část
ID:10367584 19.08.18 22:15 Real Madrid logo týmu 2:0 logo týmu Getafe 1.kolo, Základní část
ID:10367908 27.04.19 02:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu Real Madrid 34.kolo, Základní část
ID:10420736 23.04.19 02:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu Real Madrid 34.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 770023:2 (+21)21
2.Sevilla 85129:4 (+5)16
3.Atlético Madrid 743012:4 (+8)15
4.Valencia 743015:7 (+8)15
5.Real Madrid 742113:6 (+7)14
6.Real Betis 741214:11 (+3)13
7.Leganés 73225:3 (+2)11
8.Athletic Club 832310:9 (+1)11
9.Villarreal 73139:9 (0)10
10.Real Sociedad 731317:17 (0)10
11.Levante 82428:10 (-2)10
12.Espanyol 82337:11 (-4)9
13.Getafe 72239:7 (+2)8
14.Celta de Vigo 722313:11 (+2)8
15.Deportivo La Coruña 72149:16 (-7)7
16.Girona 71336:11 (-5)6
17.Las Palmas 72055:13 (-8)6
18.Eibar 72053:17 (-14)6
19.Deportivo Alavés 71063:10 (-7)3
20.Málaga 70164:16 (-12)1

Aktuálně

VČERA 21:27
Dnešní ligové utkání mezi Betisem a Athleticem mělo původně začít v 18:30, v Andalusii ale panují vysoké teploty, proto byl výkop odložen na 20:00.
VČERA 13:07
Deportivo Alavés včera rozobralo Rayo Vallecano 5:1 a zaznamenalo tretiu výhru v rade a okupuje predné priečky tabuľky.  Baskickému klubu sa od angažovania trénera Abelarda veľmi darí, keď v tridsiatich zápasoch nazbierali úctyhodných 51 bodov za 16 výhier a 3 remízy, čo je po Barcelone, Realu Madrid a Átleticu najviac za rovnaké sledované obdobie.
VČERA 11:55
Dnešního tréninku Atlética se po zranění zúčastnil také Santiago Arias, jenž bude připraven nastoupit v příštím utkání.
VČERA 00:49
Barcelona se i v dnešním derby proti Gironě musí obejít bez Malcoma, jenž stále nedostal od lékařů zelenou k návratu. První start v sezóně si naproti tomu může připsat Denis Suárez, jehož zranění z přípravného období je minulostí.
22.09.18 16:52
V sestavě Realu Madrid proti Espanyolu bude chybět Dani Carvajal. Reprezentační bek má zdravotní potíže a není v nominaci. V té chybí také Toni Kroos z rozhodnutí trenéra Lopeteguiho.
22.09.18 12:08
Sedm let vězení a pokuta 17 milionů eur. To je verdikt, který vynesly španělské soudy nad Teresou Riverou, někdejší prezidentkou Raya Vallecana, jejíž jméno nesl i stadion madridského celku. Třiaosmdesátiletá Teresa Rivero byla odsouzena za finanční podvody, proti trestu se může odvolat.
22.09.18 12:01
Ángel Rodríguez je v úvodu sezóny klíčovým útočníkem Getafe, jehož trenér José Bordalás však odmítá, že by mužstvo bylo na gólech svého nejlepšího útočníka závislé: "Jsme fotbalový tým, nikdo není nepostradatelný. Nejsme Ángel a dalších 10 hráčů."
22.09.18 11:58
Ibrahim Amadou byl po operaci vykloubeného lokte propuštěn z nemocnice, zatím není jasné, jak dlouhá pauza fotbalistu Sevilly čeká.
21.09.18 17:47
Aritz Aduriz má znovu zdravotní potíže, útočník Athleticu nebude k dispozici pro víkendový zápas proti Betisu.
21.09.18 17:45
Celta Vigo se v zítřejším mači proti Valladolidu bude muset obejít bez klíčového beka Huga Malla, jehož nepustí na hřiště svalové potíže.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 16 Následující
Takhle to úplně eliminuje ten potenciál, že by se pískalo vyrovnaněji.
@Carlitos Tak byl poslední hráč, ne? Ale to je celkem jedno. Přišlo by mi daleko lepší, kdyby ti videorozhodčí na ne tak závažný momenty alespoň upozorňovali a při těch významnejch zasáhli automaticky.
@Carlitos Skokú Messiho? Si to pozri ešte raz. Veď mu tam dal bodyček úplne bez snahy hrať loptu. Takých penált bolo písknutých mraky.
V tipovacke mam jedinu smolu, proste netrafim presny vysledok *1* *12* *50*
@Makak Tak asi se nemůže kontrolovat každý faul, to by se pak nehrálo. To MAtSe na Pirtua faul byl, ale nemyslim, že na žlutou, normálka. Toho Busquetse si překontrolovat ale na rozdíl od těch dvou skoků Messiho měl, protože to bylo kousek před vápnem, takže už jenom kvůli možný penaltě, navíc to byl jasný faul, i když před vápnem.
Jinak ten styl využití videa je fakt nešťastnej, takhle to akorát pošlou do kopru. Ve 35. minutě se díky tomu odhalí zákrok na červenou, ale když tam potom Ter Stegen sestřelí Portua minimálně za žlutou, hraje se v klidu dál, a to samý při jasnym faulu Muniesy na Busquetse (což už by GOAT pochopitelně proměnil) *21*
@Carlitos Proto se ptám, jestli je cinknutej *1*
@Makak A tak je to správně, ne?
@BRIAN19 Tjn, pro mě životní haluz*5*
@Carlitos Od přípravy hraje naprosto tragicky a dnes stál Barcelonu body.
Předchozí 1 2 3 16 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace