STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Leganés - Real Betis (preview)

Leganés - Real Betis (preview)

16.02.20 13:00 Základní část - 24. kolo

Leganés

0:0

(0:0)

Real Betis

Rozhodčí: Javier Estrada Fernández Stadion: Estadio Municipal de Butarque Diváci: 11,516 (101%)

Preview k zápasu

Všechno, nebo nic. Leganés musí v zápase proti Betisu bodovat naplno, aby začal proměňovat stadion Butarque pro závěr sezóny v nedobytnou tvrz.

Hlavně přes domácí výsledky totiž pro Okurky vede cesta k záchraně. Do cesty se jim v neděli po obedě postaví Betis, který i přes solidní výkon padl s Barcelonou, což znamenalo zpomalení jeho postupu tabulkou směrem do lepší poloviny.

Betis neuspěl s odvoláním a bude postrádat vykartovaného Fekira, Lainez a Juanmi rovněž nejsou Rubimu k dispozici. Leganés musí poskládat jedenáctku bez potrestaného Omerua.

Bilance týmů

8 3 1 4 13:10 42%
8 4 1 3 10:13 54%

Vzájemné zápasy

ID:404645 08.01.17 16:15 Real Betis logo týmu 2:0 logo týmu Leganés 17.kolo, Základní část
ID:406481 08.05.17 20:45 Leganés logo týmu 4:0 logo týmu Real Betis 36.kolo, Základní část
ID:4194155 15.01.18 20:00 Real Betis logo týmu 3:2 logo týmu Leganés 19.kolo, Základní část
ID:4194346 19.05.18 16:15 Leganés logo týmu 3:2 logo týmu Real Betis 38.kolo, Základní část
ID:10420464 30.09.18 20:45 Real Betis logo týmu 1:0 logo týmu Leganés 7.kolo, Základní část
ID:10420630 10.02.19 11:00 Leganés logo týmu 3:0 logo týmu Real Betis 23.kolo, Základní část
ID:11895827 31.08.19 21:00 Real Betis logo týmu 2:1 logo týmu Leganés 3.kolo, Základní část
ID:11896039 16.02.20 13:00 Leganés logo týmu 0:0 logo týmu Real Betis 24.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Real Madrid 23157144:14 (+30)52
2.Barcelona 24164457:29 (+28)52
3.Getafe 24126636:22 (+14)42
4.Atlético Madrid 241010425:17 (+8)40
5.Sevilla 24117631:25 (+6)40
6.Villarreal 24115842:32 (+10)38
7.Valencia 24108635:34 (+1)38
8.Real Sociedad 23114839:31 (+8)37
9.Granada 241031129:31 (-2)33
10.Athletic Club 23710623:19 (+4)31
11.Levante 24921330:36 (-6)29
12.Osasuna 23610730:32 (-2)28
13.Real Betis 2377932:37 (-5)28
14.Deportivo Alavés 24761125:34 (-9)27
15.Real Valladolid 24511820:27 (-7)26
16.SD Eibar 23661122:32 (-10)24
17.Mallorca 24631523:39 (-16)21
18.Celta de Vigo 23481119:32 (-13)20
19.Espanyol 24471321:42 (-21)19
20.Leganés 23461318:36 (-18)18

Video

Aktuálně

VČERA 08:03
Ousmane Dembélé má stále problémy s dochvilností, křídelník Barcelony znovu dorazil na trénink se zpožděním, navíc při řízení používal mobilní telefon. Od klubu mu nyní hrozí pokuta.
VČERA 08:01
Asi dva týdny se neobjeví v sestavě Realu Madrid Toni Kroos, německého reprezentanta vyřadilo ze hry svalové zranění.
VČERA 07:58
Quique González je jedním z mála hráčů, které Eibar nabídl zájemcům. V případě 30letého útočníka se jich objevilo hned dvanáct, k dohodě však nedošlo s žádným. Důvodem je poměrně vysoký Quiqueho plat, který komplikuje i hráčův odchod na hostování.
28.09.20 20:04
Seville byly nabídnuty služby Raúla de Tomáse formou hostování, celek z Nerviónu ale s angažováním útočníka Espanyolu prozatím váhá, neboť by musel převzít jeho mzdu v plné výši.
28.09.20 20:00
Sergiño Dest se stane posilou Barcelony, která Ajaxu zaplatí za krajního beka 22 milionů eur. K oficiálnímu potvrzení by mohlo dojít už v průběhu úterního dne.
28.09.20 19:59
Betis čeká souboj s Getafe a Andalusané budou postrádat zraněnou trojici Diego Lainez, Andrés Guardado a Claudio Bravo, podezření na nákazu koronavirem má navíc Martín Montoya, jenž o utkání rovněž přijde.
28.09.20 19:58
Manuel Pellegrini může být potrestán až čtyřmi zápasy na tribuně, a to za kritiku rozhodčích po prohře s Realem Madrid, kdy kouč Betisu prohlásil, že "penalta, vyloučení, VAR a Real Madrid, to je příliš".
27.09.20 12:36
Unai Emery se v pouhých 48 letech posune na hranici 800 odkoučovaných zápasů v kariéře, jubilea dosáhne lodivod Villarrealu v dnešním klání proti Barceloně.
27.09.20 12:33
Valencia do příštích let počítá s Urošem Račićem, což dokázala podpisem nové smlouvy. Ta udrží srbského záložníka na Mestalle do roku 2024 s výkupní klauzulí 150 milionů eur.
26.09.20 21:59
Betis nastoupil proti Realu Madrid s Joelem Roblesem v brance, Claudio Bravo, jenž začal sezónu jako jednička, si totiž krátce před zápasem poranil koleno.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 5 Následující
   avatar uživatele ace 1 dnes 06:40

@tunak *5* to je fakt tak hnusnou blbou pizdu jen tak nenajdeš

   avatar uživatele Helix 1 dnes 00:01

@tunak vsak ten kandiduje za kdekoho

   avatar uživatele Helix 1 dnes 00:00

@tunak spis vsichni maji na salamu Pejr, protoze tam stejne vyhraje jako vzdycky Stech *5*

a teda Makaku, u vás se nejvíc shodnu s Piráty a Top+Zelení+Hlas, o trochu míň se STAN, pak KSČM... a nejmíň s ANO, Trikolórou, SPD a Svobodnejma

ODSka je šedej průměr a socani už nikoho nezajímaj, kdo dneska ještě nosí flísku, natož červenou

+1

v Brně kandiduje Anna Šabatová *86*

ace, mazej k urně! Takovejch senátorů moc nemáme.

@BarcaGang tak to je potom logický, babiš taky neví, jak řídit stát *5*

+1

ty kráso, za klauny (pardon, klause) kandiduje václav krása *25*

@tunak na hodne otazek jsem odpidsl nevim. Moc dlouhe to bylo *14*

tak aspoň do senátu za Pejr se nejlíp shodnu s komunistou a nejmíň se svobodným, svět je zdá se ještě v pořádku *17* ; srandovní je, že v Praze 9 bych se ještě mnohem spíš shodnul s kandidátem TOP, STAN a Pirátů *4* , možná je to tím, že v Pejru kromě toho bolševika skoro nido neodpověděl, Pejr má nějaký internety a počítače evidentně na salámu

teda ještě je tam taková bizarní stranička, kteráá je mi ještě dál, nějaká trikolóra, never heard of'em

Předchozí 1 2 3 5 Následující

Top plkálisti dnes

1. ace 1
2. Helix 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace