STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / SD Eibar - Getafe (preview)

SD Eibar - Getafe (preview)

08.12.19 11:00 Základní část - 16. kolo

SD Eibar

0:1

(0:0)

Getafe

Rozhodčí: Eduardo Prieto Iglesias Stadion: Estadio Municipal de Ipurúa Diváci: 5,969 (84%)

Preview k zápasu

Nedělní program 16. kola Primera División odstartuje na stadionu Ipurua, kde budou hlavními herci 90minutového představení fotbalisté Eibaru a Getafe.

Eibar je pod tlakem, a to kvůli třem porážkám v řadě, které ho dostaly do situace, v níž každá prohra může znamenat ponor do sestupových vod. Aktuální forma i postavení v tabulce Getafe je výrazně lepší, Madriďané atakují pohárové příčky.

Eibar marně hledá spolehlivého útočníka, těžko tak odhadovad, kteří dva z celkové čtveřice adeptů dostanou důvěru. Getafe musí nahradit hříšníka Jasona, vůdce obrany Djené se po zranění vrací.

Bilance týmů

5 0 2 3 2:6 13%
5 3 2 0 6:2 73%

Vzájemné zápasy

ID:4194116 09.12.17 12:00 Getafe logo týmu 0:0 logo týmu SD Eibar 15.kolo, Základní část
ID:4194301 21.04.18 13:00 SD Eibar logo týmu 0:1 logo týmu Getafe 34.kolo, Základní část
ID:10367595 24.08.18 20:15 Getafe logo týmu 2:0 logo týmu SD Eibar 2.kolo, Základní část
ID:10420636 15.02.19 20:00 SD Eibar logo týmu 2:2 logo týmu Getafe 24.kolo, Základní část
ID:11895957 08.12.19 11:00 SD Eibar logo týmu 0:1 logo týmu Getafe 16.kolo, Základní část
ID:11896099 05.04.20 02:00 Getafe logo týmu -:- logo týmu SD Eibar 30.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 15111341:18 (+23)34
2.Real Madrid 15104132:11 (+21)34
3.Sevilla 1593319:14 (+5)30
4.Athletic Club 1575317:9 (+8)26
5.Real Sociedad 1582526:18 (+8)26
6.Atlético Madrid 1668216:10 (+6)26
7.Valencia 1675426:23 (+3)26
8.Getafe 1566323:16 (+7)24
9.Granada 1673623:20 (+3)24
10.Osasuna 1557321:17 (+4)22
11.Levante 1662820:25 (-5)20
12.Villarreal 1654728:24 (+4)19
13.Real Betis 1554619:25 (-6)19
14.Real Valladolid 1546514:18 (-4)18
15.Deportivo Alavés 1653817:23 (-6)18
16.SD Eibar 1543815:27 (-12)15
17.Mallorca 16421016:28 (-12)14
18.Celta de Vigo 1534810:20 (-10)13
19.Espanyol 16231110:30 (-20)9
20.Leganés 1513118:25 (-17)6

Video

Aktuálně

VČERA 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
VČERA 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
VČERA 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
VČERA 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.
VČERA 14:48
Valladolidu se i nadále hromadí nabídky za Mohammeda Salisua. Jeden z objevů sezóny měl nejblíže k Atléticu, nakonec ale jeho výkupní klauzuli 12 milionů eur možná zaplatí Rennes. Právě francouzský celek se posunul na první pozici mezi možnými destinacemi 21letého stopera.
VČERA 08:10
Barcelona lanaří z Juventusu Miralema Pjaniće a součástí obchodu by se mohl stát i Ousmane Dembélé. Mladého fotbalistu by chtěla Stará dáma zlákat na roční hostování.
VČERA 08:08
Prezident La Ligy Javier Tebas uvedl, že by se soutěž mohla znovu rozjet ve čtvrtek 11. června. Španělská vláda posvětila restart po pandemii koronaviru už k 8. červnu.
VČERA 07:51
Utkání Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Atléticem se na začátku března hrálo i přes začínající pandemii koronaviru s diváky. Sunday Times uvedl, že střetnutí přímo zapříčinilo 41 úmrtí na nemoc, která sužuje celý svět.
24.05.20 15:52
Íñigo Lekue si poranil kotník, což pro krajního beka Athleticu s největší pravděpodobností znamená, že nestihne restart La Ligy. Minimální délka absence by se totiž měla pohybovat okolo 3 týdnů.
24.05.20 13:13
César Galabert bude rozvíjet svůj talent mimo Real Madrid, celek z hlavního města chce 19letého záložníka poslat na sezónu 2020/2021 na hostování. Zájem už projevily Espanyol, Real Sociedad, Zaragoza a Almería.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Jenom neregistrování uživatelé a roboti, které nezobrazujeme :-)

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 6 Následující

@tunak nebo spis hodil 3x denne, pri tempu, ktery v cr pozoruju

@BarcaGang stavba muze bejt relativne dobra a pestra, pokud teda nejsi od toho, abys hazel lopatou

@tunak proč by ne? Třeba práce na stavbě je skvěla, stojí za tebou odvedená práce, zlepšuješ se v oboru. Samosebou pokud neni možnost se v tom zlepšovat či karierně růst, tak už je to horší no. Na druhou stranu to jsou pak jednoduché práce, které tě nestresují, není třeba přemýšlet, proste rutinní záležitost a to též není uplně špatný.

@BarcaGang zkus neco z toho deset let v kuse hele *4*

Ale jsou lidi, kterejm stereotyp vyhovuje. Ja bych se zblaznil. Prace mne bavi narazove, kdyz je potreba, tejden zamakam, ale pak potrebuju tejden voraz. Pres to nejede vlak. Az se ale vratim na volnou nohu, budu si zakazky vybirat, a delat jen to, co mne bude zajimat. Psk bude prace radosti a ty dva, tri dny v tejdnu si ji uziju. *4*

Já dělal snad vše od stavby, v továrne, za barem, řidiče, rozvozy atd...Nic z toho by me asi dlouhodobě nebavilo, ale když jsem to dělal, tak jsem rozhodně nechodil do práce s odporem, často me to bavilo, navíc kolektiv vždycky skvelej. Jako nevstával ráno radostí, že musím jít do práce, ale to nedělam ani ted *5*

@Pablito tech zas moc není podle me, vyložene s odporem nemuže nikdo vydržet dýl než do první výplaty

Jinak já zásadně nezacinam dělat do 9 *4*

@BarcaGang tak to je jasný, ale máš lidí který chodí do práce vysloveně s odporem. To podle mě tuňák myslel

@Pablito *5* Já si tu dělám srandu z každého, ale zaroven si rád povídám na urovni.

Předchozí 1 2 3 6 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace