STABLE 3.25.0
Úvod / Soutěže / Primera División / 2019/2020 / Villarreal - Atlético Madrid (preview)

Villarreal - Atlético Madrid (preview)

06.12.19 20:00 Základní část - 16. kolo

Villarreal

0:0

(0:0)

Atlético Madrid

Rozhodčí: Alejandro José Hernández Hernández Stadion: Estadio de la Cerámica Diváci: 17,964 (76%)

Preview k zápasu

Prezident La Ligy Javier Tebas věřil, že utkání šestnáctého ligového kola mezi Villarrealem a Atléticem se odehraje v Miami, jenže jeho plán stejně jako v případě loňského klání mezi Gironou a Barcelonou nevyšel.

Dějištěm střetnutí proto bude Estadio de la Cerámica, na němž se potřebuje Žlutá ponorka vrátit na správnou cestu, protože zažila nejhorší listopad v klubové historii. Jeho výsledkem je propad na třinácté místo. Ani Atléticu se nedaří, jediná výhra z pěti posledních kol poslala mužstvo Diega Simeoneho mimo pozice Ligy mistrů.

U Villarrealu je nejistá účast lehce zraněného Santi Cazorly, Diego Simeone už mohl povolat beky Lodiho a Ariase. Odpočívat by tak mohl dosud hodně vytěžovaný Trippier. Diego Costa absentuje kvůli zdravotním potížím, které ho vyřadí ze hry ještě na dlouhé týdny.

Bilance týmů

8 3 3 2 9:8 50%
8 2 3 3 8:9 38%

Vzájemné zápasy

ID:404296 12.12.16 20:45 Villarreal logo týmu 3:0 logo týmu Atlético Madrid 15.kolo, Základní část
ID:406221 25.04.17 21:30 Atlético Madrid logo týmu 0:1 logo týmu Villarreal 34.kolo, Základní část
ID:4194062 28.10.17 17:30 Atlético Madrid logo týmu 1:1 logo týmu Villarreal 10.kolo, Základní část
ID:4194252 18.03.18 17:30 Villarreal logo týmu 2:1 logo týmu Atlético Madrid 29.kolo, Základní část
ID:10420488 20.10.18 18:30 Villarreal logo týmu 1:1 logo týmu Atlético Madrid 9.kolo, Základní část
ID:10420646 24.02.19 15:15 Atlético Madrid logo týmu 2:0 logo týmu Villarreal 25.kolo, Základní část
ID:11895963 06.12.19 20:00 Villarreal logo týmu 0:0 logo týmu Atlético Madrid 16.kolo, Základní část
ID:11896046 23.02.20 20:00 Atlético Madrid logo týmu 3:1 logo týmu Villarreal 25.kolo, Základní část

Tabulka před zápasem

#TýmZVRPSkóreBody
1.Barcelona 14101336:16 (+20)31
2.Real Madrid 1494130:11 (+19)31
3.Sevilla 1593319:14 (+5)30
4.Athletic Club 1575317:9 (+8)26
5.Real Sociedad 1582526:18 (+8)26
6.Atlético Madrid 1567216:10 (+6)25
7.Getafe 1566323:16 (+7)24
8.Valencia 1565422:21 (+1)23
9.Osasuna 1557321:17 (+4)22
10.Granada 1563620:20 (0)21
11.Levante 1562718:21 (-3)20
12.Real Betis 1554619:25 (-6)19
13.Villarreal 1553728:24 (+4)18
14.Deportivo Alavés 1553717:20 (-3)18
15.Real Valladolid 1546514:18 (-4)18
16.SD Eibar 1543815:27 (-12)15
17.Mallorca 1542914:23 (-9)14
18.Celta de Vigo 1534810:20 (-10)13
19.Espanyol 15231010:28 (-18)9
20.Leganés 1513118:25 (-17)6

Video

Aktuálně

VČERA 21:52
Villarreal dohraje sezónu bez Funese Moriho, argentinský obránce si přivodil vážné zranění stehenního svalu a bude mimo hru až čtyři měsíce.
VČERA 16:43
Útočník Atlética Madrid João Félix si poranil koleno. Nemělo by jít o vážný problém, Portugalec se podle všeho vrátí do akce do dvou až tří týdnů.
VČERA 14:52
Stejně jako vloni, tak i letos je Fernando Llorente tipován na návrat do Athleticu. Už pětatřicetiletý útočník Neapole se několikrát nechal slyšet, že by pruhovaný dres Basků rád znovu oblékal.
VČERA 14:49
Betis už pracuje na složení týmu pro příští sezónu, v Realu Madrid se jeho zástupcům líbí Takefusa Kubo. Japonský záložník letos hostuje v Mallorce a také Andalusané jej chtějí na jeden rok formou zápůjčky.
VČERA 14:48
Valladolidu se i nadále hromadí nabídky za Mohammeda Salisua. Jeden z objevů sezóny měl nejblíže k Atléticu, nakonec ale jeho výkupní klauzuli 12 milionů eur možná zaplatí Rennes. Právě francouzský celek se posunul na první pozici mezi možnými destinacemi 21letého stopera.
VČERA 08:10
Barcelona lanaří z Juventusu Miralema Pjaniće a součástí obchodu by se mohl stát i Ousmane Dembélé. Mladého fotbalistu by chtěla Stará dáma zlákat na roční hostování.
VČERA 08:08
Prezident La Ligy Javier Tebas uvedl, že by se soutěž mohla znovu rozjet ve čtvrtek 11. června. Španělská vláda posvětila restart po pandemii koronaviru už k 8. červnu.
VČERA 07:51
Utkání Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Atléticem se na začátku března hrálo i přes začínající pandemii koronaviru s diváky. Sunday Times uvedl, že střetnutí přímo zapříčinilo 41 úmrtí na nemoc, která sužuje celý svět.
24.05.20 15:52
Íñigo Lekue si poranil kotník, což pro krajního beka Athleticu s největší pravděpodobností znamená, že nestihne restart La Ligy. Minimální délka absence by se totiž měla pohybovat okolo 3 týdnů.
24.05.20 13:13
César Galabert bude rozvíjet svůj talent mimo Real Madrid, celek z hlavního města chce 19letého záložníka poslat na sezónu 2020/2021 na hostování. Zájem už projevily Espanyol, Real Sociedad, Zaragoza a Almería.

Další soutěže

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 6 Následující

@tunak nebo spis hodil 3x denne, pri tempu, ktery v cr pozoruju

@BarcaGang stavba muze bejt relativne dobra a pestra, pokud teda nejsi od toho, abys hazel lopatou

@tunak proč by ne? Třeba práce na stavbě je skvěla, stojí za tebou odvedená práce, zlepšuješ se v oboru. Samosebou pokud neni možnost se v tom zlepšovat či karierně růst, tak už je to horší no. Na druhou stranu to jsou pak jednoduché práce, které tě nestresují, není třeba přemýšlet, proste rutinní záležitost a to též není uplně špatný.

@BarcaGang zkus neco z toho deset let v kuse hele *4*

Ale jsou lidi, kterejm stereotyp vyhovuje. Ja bych se zblaznil. Prace mne bavi narazove, kdyz je potreba, tejden zamakam, ale pak potrebuju tejden voraz. Pres to nejede vlak. Az se ale vratim na volnou nohu, budu si zakazky vybirat, a delat jen to, co mne bude zajimat. Psk bude prace radosti a ty dva, tri dny v tejdnu si ji uziju. *4*

Já dělal snad vše od stavby, v továrne, za barem, řidiče, rozvozy atd...Nic z toho by me asi dlouhodobě nebavilo, ale když jsem to dělal, tak jsem rozhodně nechodil do práce s odporem, často me to bavilo, navíc kolektiv vždycky skvelej. Jako nevstával ráno radostí, že musím jít do práce, ale to nedělam ani ted *5*

@Pablito tech zas moc není podle me, vyložene s odporem nemuže nikdo vydržet dýl než do první výplaty

Jinak já zásadně nezacinam dělat do 9 *4*

@BarcaGang tak to je jasný, ale máš lidí který chodí do práce vysloveně s odporem. To podle mě tuňák myslel

@Pablito *5* Já si tu dělám srandu z každého, ale zaroven si rád povídám na urovni.

Předchozí 1 2 3 6 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace