Atlético vypomůže Rayu Majadahonda. Nováček Segundy začne sezónu na Wandě

Wanda Metropolitano (© marca.es)

Atlético vytrhlo Rayu Majadahonda trn z paty, když mu poskytlo azyl na svém supermoderním stánku Wanda Metropolitano.

Na skromném stadionu Cerro del Espino s kapacitou 3 376 míst probíhají úpravy a hrozilo, že Rayo Majadahonda nebude mít na začátku sezóny kde hrát, za což mohl následovat trest v podobě vyškrnutí ze startovního pole druhé nejvyšší soutěže.

Poté přišla záchrana, dočasné domácí prostředí najde klub, který byl založen v roce 1976 a po třech letech v Segundě B vybojoval historický postup do Segundy, na stadionu Wanda Metropolitano. Generální sekretář Raya Casto Gallardo neskrýval svůj vděk: "Bez pomoci Atlético bychom byli přerazení do Segundy B. Je to jako sen. Ani nevím, jak Atléticu poděkovat. Zaslouží si velké uznání. Některé kluby nám na žádost o pomoc zatím ani neodpověděly, zatímco s Atléticem jsme rychle dosáhli dohody. Poskytlo nám jedinečnou a potřebnou podporu."

Zatím není jasné, kolik zápasů Rayo Majadahonda na Metropolitanu odehraje. Držitelé permanentek z řad Atlética je budou moci navštěvovat zdarma, na každé střetnutí se otevře dolní prstenec s kapacitou 20 tisíc míst. Oba kluby spolupracují již od roku 1997 a hráči jako Lucas Hernández, Theo Hernández či Rodri prošli mládežnickými výběry Raya Majadahonda.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace