Osm bodů na první místo. Ztráta, kterou Real Madrid ještě nikdy nesmazal

Real Madrid se trápí (© marca.es)

Real Madrid pokračuje v ligovém tápání. Po několika zaváháních na Bernabéu padl obhájce titulu i na hřišti nováčka Girony a jeho ztráta na vedoucí Barcelonu se navýšila na propastných osm bodů.

Předešlých třináct venkovních duelů v La Lize přitom Blancos zvládli vítězně, což znamená rekordní zápis soutěže. Jenže bilance 6-2-2 úvodních deseti kol je pro Madriďany nejhorší od sezóny 2012/2013, poslední v éře Josého Mourinha. Také tehdy měl Bílý balet po deseti zápasech 20 bodů a osmibodovou ztrátu na Barcelonu Tita Vilanovy, která nakonec první pozici uhájila a největšího rivala zanechala o 15 bodů zpět.

Fanouškům Realu Madrid dochází optimismus, pokud jde o šance zopakovat ligový triumf z minulého ročníku. Mužstvo marně hledá loňskou formu, na hřišti působí neurovnaně, neproduktivně, zmateně. A chybí góly Cristiana Ronalda. Portugalec vstřelil v letošní Primeře jediný...

Ztráta osmi bodů na lídra je z historického hlediska fatální. Real Madrid takové manko na první místo ještě nikdy nedokázal smazat, což znamená, že pokud chce znovu zvednout nad hlavu pohár, musí překonat sám sebe.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace