Abdennour opouští Valencii, Garaye chce Marcelino udržet

Aymen Abdennour (© marca.esú

Valencii podle očekávání opouští Aymen Abdennour, ktery zamířil do Marseille. Naopak Ezequiel Garay by mohl navzdory mnoha spekulacím o odchodu na Mestalle zůstat.

Abdennour přišel do Valencie v roce 2015 z Monaca za 22 milionů eur a měl být jedním z tahounů mužstva, které budoval Peter Lim. Jenže stejně jako celý projekt nového majitele byl i tuniský reprezentant zklamáním a nedokázal se v klubu naplno prosadit a přesvědčit o svých kvalitách.

A protože nový kouč Netopýrů Marcelino s 28letým stoperem do svých plánů nepočítal, bylo jasné, že klub opustí. V posledních dnech bylo vše dojednáno se Zenitem, ale na poslední chvíli se do hry vložilo Marseille, které nakonec Abdennoura získalo na roční hostování s možností jeho prodloužení o další sezónu.

K obratu naopak došlo v případě Ezequiela Garaye. Také on byl jednou nohou z Mestally, ale podle informací španělských médií Marcelino požaduje, aby 30letý střední obránce v klubu setrval, neboť ho považuje za klíčovou oporu. O Garaye se v uplynulých týdnech zajímaly Spartak Moskva či slavný Juventus. Nyní se zdá, že dres měnit nebude.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace