Ajax si zaplatil reklamu v novinách a na autobuse. Aby popřál De Jongovi hodně štěstí v Barceloně

Vzkaz Ajaxu De Jongovi v deníku Sport (© sport.es)

Ajax Amsterdam znovu potvrdil, že je speciálním klubem, a to když netradičním způsobem popřál Frenkie de Jongovi hodně štěstí v novém angažmá.

Dvaadvacetiletý záložník přestoupil do Barcelony, kde včera úspěšně prošel zdravotní prohlídkou, za 75 milionů eur.

Zatímco některé kluby nemohou fotbalistům, kteří přestoupí za lepším, přijít na jméno, Ajax udělal pravý opak. Zaplatil si celostránkovou reklamu v pátečním vydání katalánského deníku Sport, aby se s De Jongem rozloučil.

"Barço, užij si budoucnost stejně jako my," bylo doplněno k De Jongově fotografii s dodatkem v katalánštině: "Molta sort, Frenkie. AFC Ajax. (Hodně štěstí, Frenkie. AFC Ajax.)" Nezůstalo jen u novin, stejným vzkazem byl polepen i turistický autobus, který jezdí po Barceloně.

"Nemohu se dočkat, až vyběhnu na trávník. Líbí se mi, jak Barcelona hraje. Filozofie Barcelony a Ajaxu je hodně podobná, myslím, že si to tu budu užívat. Vždy jsem snil o tom, že budu hrát za Barcelonu, a teď jsem tady," prohlásil De Jong.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace