Al Thani stále věří, že udělá z Málagy vzor pro evropské kluby

Al Thani (© marca.es)

Majitel Málagy Abdullah Bin Nasser Al Thani přerušil dlouhé měsíce mlčení a poskytl médiím rozhovor, v němž se nechal slyšet, že stále doufá v úspěch projektu, který v andaluském klubu rozjel.

Málaga je v tabulce La Ligy na posledním místě, a pokud se nestane zázrak, sestoupí. Podle Al Thaniho ale zůstává plán neměnný: "Budeme i nadále dávat klubu lásku z celého srdce, abychom z Málagy udělali špičkový klub a vzor pro ostatní celky napříč celou Evropou. To je náš cíl."

"O sestupu se nemá cenu bavit, stále existuje matematická šance na záchranu, a pokud nás už někdo vidí v Segundě, je to nedostatek úcty ke všem zaměstnancům klubu. Každý může vidět tisíce fanoušků, kteří nás zápas co zápas podporují na stadionu La Rosaleda. Miluji je a respektuji, jsou dvanáctým hráčem Málagy," dodal. Právě příznivci Málagy přitom při každém střetnutí pokřiky požadují Al Thaniho odchod z klubu.

První muž Málagy dává současnou situaci za vinu bývalému sportovnímu řediteli Arnauovi, nit nenechal suchou ani na starostovi Málagy Franciscu de la Torrem, jenž Al Thaniho vyzval, aby klub předal někomu, kdo mu pomůže růst: "Všichni víme, že pod nepovedené období je podepsaný Arnau, který byl zodpovědný za sportovní stránku. Ale nechci jít do detailů. Chyby se staly a musíme se dívat dopředu."

"Chci ujasnit, že mluvit o rodině Al Thani znamená mluvit o rodině, které vládne Kataru. Tato červená čára by neměla být překračována. Pokud chce De la Torre zhoršit vztahy mezi Katarem a Španělskem, tak ať zopakuje, co řekl. Uvidíme, co se stane."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace