Atlético podepsalo Gelsona Martinse a Jonnyho

Gelson Martins (© marca.es)

Atlético oficiálně potvrdilo jméno dalších letních posil, jsou jimi Gelson Martins a Jonny Castro.

Třiadvacetiletý křídelník se madridskému celku upsal na příštích pět let. Podle prohlášení klubu jde o podpis volného hráče, což by znamenalo, že Gelson Martin uspěl se snahou o rozvázání smlouvy se Sportingem z důvodu napadení fanoušky.

Atlético chtělo se Sportingem přesto dosáhnout dohody o přestupu, a to částkou 15 milionů eur a dalších až 10 milionů eur formou bonusů, což měl ale podle listu AS Sporting včera odmítnout. Portugalský reprezentant s kapverdskými kořeny nasbíral za Sporting 140 startů s bilancí 27 branek a 30 asistencí. Zástupce Atlética přesvědčil zejména svou rychlostí, která je Gelsonovou hlavní předností.

Na Wanda Metropolitano se stěhuje také Jonny Castro, a sice za 7 milionů eur ze Celty Vigo. Čtyřiadvacetiletý levý bek se dohodl s Los Colchoneros na šestileté spolupráci, sezónu 2018/2019 však stráví na hostování ve Wolverhamptonu, neboť Atlético nemá podle deníku Marca prostor pod platovým stropem, který určuje vedení soutěže.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace