Baleův odchod je na spadnutí, potvrdil Zidane

Zinédine Zidane (© marca.es)

Gareth Bale zřejmě prožívá poslední dny jako hráč Realu Madrid. Řekl to Zinédine Zidane.

Trenér Bílého baletu po prohře 1-3 v prvním přípravném utkání s Bayernem Mnichov promluvil o budoucnosti Velšana, jenž sledoval zápas z tribuny.

"Bale nebyl v nominaci, protože Real Madrid jedná o jeho odchodu. Uvidíme, co přinesou příští dny. Znáte jeho situaci. Změní se. Nevím, jestli za 24 nebo 48 hodin, ale situace se změní a bude to ku prospěchu všech," řekl Zidane.

"Jsem trenér a s klubem musíme dělat rozhodnutí. Není v tom nic osobního, nemám nic proti Baleovi. Jen dělám rozhodnutí a nastal čas na změnu. Jde o rozhodnutí trenéra a také hráče, který svoji situaci zná. Pokud odejde už zítra, tím lépe."

Španělská média v posledních dnech psala o zájmu Tottenhamu, možností je i přestup 30letého Balea do Číny. Není vyloučeno, že se Real Madrid spokojí s výrazně nižší částkou, než si představoval, nebo že se bude podílet na hráčově mzdě. Sedmnáct milionů eur ročně totiž Baleovy nápadníky odrazuje.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace