Zůstaň v Realu Madrid, radí Rush Baleovi

Gareth Bale (© as.com)

Gareth Bale je stále spojován s možným odchodem z Realu Madrid, vytrvalý zájem o velšského reprezentanta má Manchester United José Mourinha. Pro samotného fotbalistu by ale bylo nejlepším řešením setrvání na Bernabéu, tvrdí Ian Rush.

"Pokud je tam šťastný, měl by ve Španělsku zůstat. Na sto procent. Jako hráč se zlepšil a od Cristiana Ronalda a dalších se může dál učit. Na světě nejsou lepší kluby než Real Madrid. Vím, že o něj stojí přední anglické celky - Liverpool, Manchester City, Chelsea i Manchester United. Vždy je možnost se vrátit, ale myslím, že ještě není ta správná doba. Stále je dost mladý," prohlásil Baleův krajan Rush, hvězda Liverpoolu 80. a 90. let.

"Gareth se může ve Španělsku jako hráč zdokonalit, navíc je velká šance, že se Real Madrid znovu dostane do semifinále nebo finále Ligy mistrů. Návrat do Anglie by neznamenal žádnou výhodu."

Rush také porovnal anglickou Premier League se španělskou La Ligou, zejména pokud jde o fyzickou náročnost: "Premier League je velice náročná, což je důvod, proč se jejím klubům nedaří v Evropě. Premier League je tvrdá. Barcelona a Real Madrid mohou v některých zápasech hráče šetřit a stejně vyhrají. To v Anglii není možné."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace