Boudebouz konečně hráčem Betisu

Ryad Boudebouz (© marca.es)

Několikatýdenní jednání konečně přinesla úspěch, Betis oficiálně potvrdil příchod Ryada Boudebouze z Montpellieru.

Pětadvacetinásobný alžírský reprezentant narozený ve Francii stál Verdiblancos 6,5 milionu eur, za které získali 80 % hráčových práv. V novém působišti podepsal kontrakt na čtyři roky.

Ryad Boudebouz je 27letý ofenzivní záložník, mezi jehož hlavní přednosti patří přehled, rychlost, tvorba hry a zahrávání standardních situací. V minulém ročníku Ligue 1 se ve 33 zápasech mohl pochlubit bilancí 11 branek a 9 asistencí.

Že nové tváři Betisu nechybí ani smysl pro humor, dokázalo video, které klub zvěřejnil. Na něm hraje slavná píseň Voulez-Vous od skupiny ABBA, foneticky znějící podobně jako hráčovo příjmení, načež Boudebouz hudbu zastaví se slovy "stop, stop, nejsem Voulez-Vous, jmenuji se Boudebouz".

Pro Betis jde po Sergiu Leónovi, Víctoru Camarasovi, Cristianu Tellovi, Andrési Guardadovi, Zouhairu Feddalovi, Jordi Amatovi a Antoniu Barragánovi už o osmou letní posilu. Andaluský celek za ně zaplatil celkem přes 25 milionů eur.

Podívejte se na video, kterým Betis potvrdil příchod Boudebouze.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace