Bring US the game. La Liga rozjela v Americe kampaň na podporu zápasu Girona - Barcelona

Reklama na zápas v listu Miami Herald (© marca.es)

Utkání mezi Gironou a Barcelonou, které chce Javier Tebas přesunout do Miami, stále vyvolává vášně a dohady. Prezident La Ligy rozjel v Americe kampaň na jeho podporu a vyzývá příznivce k podpisu petice.

Mezinárodní federace FIFA i Španělský fotbalový svaz se postavily rázně proti a bez jejich souhlasu není možné myšlenku zrealizovat, Tebas přesto trvá na svém a snaží se získat podporu v samotný Spojených státech amerických.

S heslem Bring US the game (Přiveďte nám ten zápas, přičemž jde o hru se slovy, neboť us znamená anglicky nám, ale zároveň jde o zkratku US (United States)) na titulní stránce deníku Miami Herald založil petici na podporu konání střetnutí na Hard Rock Stadium v Miami 26. ledna.

"Představte si, že by zde hráli Luis Suárez, Coutinho, Stuani, Portu a další. Skutečný ligový zápas o body. Je tu jediný problém. Někteří lidé zodpovědní za rozhodování ujišťují, že hrát v USA nebude pro samotný sport dobré. Proto my, fanoušci, musíme za zápas bojovat a jasně jim říci, že je to dobré pro nás i pro fotbal. Čím větší podporu budeme mít, tím těžší bude nás ignorovat," vybízí La Liga k podpisu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace