Bruno stále marně vyhlíží návrat. Kvůli zraněním ho trápily noční můry

Bruno Soriano (© marca.es)

Více než kdy jindy by Villarreal potřeboval svého kapitána Bruna Soriana na trávníku. Jenže datum jeho návratu je stále velkým otazníkem.

Čtyřiatřicetiletý záložník vynechal celou loňskou sezónu a zasáhnout prozatím nemohl ani do té letošní. O vývoji zdravotních potíží promluvil na páteční tiskové konferenci.

"Asi si umíte představit, jak na tom po tak dlouhé době na marodce jsem. Nechal jsem se operovat před rokem a půl a vše se zkomplikovalo. Momentálně se nemohu zapojit do tréninku kvůli potížím s kolenem. Villarreal je klub mého života a rád bych mu pomohl. Nemohu se dočkat chvíle, kdy si zatrénuji se spoluhráči nebo dokonce nastoupím do zápasu," prohlásil Bruno.

"To, co prožívám, je šílené. Stále nevím, kdy budu moci znovu hrát. Na začátku jsem měl kvůli zraněním noční můry, nemohl jsem spát. Musel jsem to překonat. Dříve jsem snil po pozvednutí nějaké trofeje. Toho se nevzdávám ani nyní, ale havní pro mě je znovu nazout kopačky a vidět fanoušky z trávníku."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace