Návrat kapitána. Bruno po třech letech nastoupil do zápasu. Nejlepší zpráva roku, raduje se Cazorla

Bruno Soriano (© marca.es)

V příběhu Bruna Soriana byla ve včerejším utkání proti Seville napsána další kapitola.

Tentokrát veskrze pozitivní, kapitán Villarrealu totiž po 1 128 dnech konečně znovu cítil, jaké je to být fotbalistou se vším všudy. Po vleklých zdravotních problémech nastoupil jako střídající hráč v závěru střetnutí.

"Ani nevím, co mám říct. Nehrál jsem tak dlouho, že skoro nemohu mluvit," začal viditelně dojatý 36letý Bruno, jenž se přes tři roky marně snažil o návrat. Několikrát ho tělo na poslední chvíli zklamalo. Zas a znovu... Jako poslední start měl zapsán ten z 21. května 2017.

"Jsem velmi spokojený. Několikrát jsem se pokoušel o návrat, ale nešlo to. S rodinou a klubem prožívám velkou radost. Některé chvíle byly hodně tvrdé, měl jsem noční můry a začal jsem přemýšlet o konci kariéry jako o nejlepší možnosti, protože těch zklamání bylo hodně, vždyť se to táhlo tři roky. Teď ale chci pomoci týmu."

Nadšený z comebacku spoluhráče byl i o rok mladší Santi Cazorla, jehož rovněž dlouhá léta trápilo chatrné zdraví: "Brunův návrat je nejlepší zprávou roku. Vidět ho znovu hrát po tom všem utrpení, to je nejlepší zpráva pro fotbal. Musí vás to potěšit. Pogratuloval jsem mu, protože si to všechno zaslouží. Je to lidské téma, plné emocí. Když denně sledujete, jak se nemůže zotavit, ale nakonec odměna přijde, naplní vás to nadějí. Hodně jsem s ním mluvil a vím, že měl blízko k ukončení kariéry. Je to výjimečný hráč a dojímá mě, že ho mohu znovu sledovat."

Podívejte se, jak spoluhráči přijala Bruna Soriana po jeho návratu do zápasového zatížení:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace