Ceballos ani přes slabší formu konkurentů nehraje. Zidane nabádá k trpělivosti

Dani Ceballos (© marca.es)

Výkony Realu Madrid zůstávají za očekáváním, a to i kvůli ne tak dobře fungující záložní řadě jako v minulé sezóně. Fanoušci i odborníci se proto shodují, že možná nastal čas, aby ji oživil Dani Ceballos.

Jedenadvacetiletý středopolař přišel na Bernabéu během letošního léta a Zinédine Zidane mu zatím dopřal jen skromnou porci 316 minut napříč všemi soutěžemi, za což se mu ale Ceballos stihl odvděčit dvěma přesnými zásahy do sítě Alavésu. Právě v zápase na Mendizorroze byl hlavním hvězdou. Zaujal ale i v jiných mačích, byť k tomu neměl příliš času, i v dresu mládežnické reprezentace Španělska.

Luka Modrić a Toni Kroos jsou stále jednoznačně první Zidanovou volbou, přestože jejich výkonnost není na úrovni té z ročníku 2016/2017. Na tiskové konferenci po výhře nad Málagou proto došlo i na otázku, co chybí Ceballosovi k tomu, aby dostával více šancí na úkor jednoho z členů zkušenější, ale nevýrazné dvojice.

"Nechybí mu nic. Nedávno do klubu přišel, minuty na hřišti dostane. Zatím je neměl, protože jsou tu jiní hráči, ale Daniho čas přijde. Když nastoupil, předvedl dobrý výkon. Je potřeba mít trpělivost," prohlásil Zidane, který rád rozkládá zápasovou porci mezi všechny členy kádru. Ceballos je v počtu minut až devatenáctý v týmu. Zatím je mladý fotbalista trpělivý a neprotestuje. Ale není francouzský kouč sám proti sobě, když mu nedává více prostoru?

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace