Celta Vigo žádala o odložení zápasu proti Atléticu. Neúspěšně

Problémové místo Balaídosu (© marca.es)

Utkání mezi Celtou Vigo a Atléticem se odehraje v původním termínu, snaha galicijského celku o jeho odložení se nesetkala s úspěchem.

Zástupci Celestes se během pátečního večera obrátili na La Ligu s žádostí o odklad utkání kvůli opravě části střechy stadionu Balaídos, což by podle nich mohlo narušit bezpečnost fanoušků. Vedení soutěže ale zaujalo postoj, že nejde o dostatečný důvod, aby se zápas přesunul na nové datum.

Celta Vigo následně nabídla Atléticu, aby se střetnutí odehrálo na jeho stánku Wanda Metropolitano a odveta na Balaídosu, ale Madriďané na to nepřistoupili z důvodu dokončovacích prací, které na Metropolitanu stále probíhají.

Třetí ne si Celta Vigo vyslechla na žádost, aby před stadionem mohla vysílat zápas na velké obrazovce. Podle La Ligy by šlo o porušení televizních práv.

Zápas se tak odehraje v původně stanoveném termínu, tedy dnes od 16:15. Kapacita stadionu Balaídos však bude snížena o zhruba sedm tisíc míst, neboť sektor, nad nímž se střecha opravuje, bude uzavřen.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace