Cesta k Hazardovi vede přes Železnou lady. Real Madrid čeká tvrdé vyjednávání

Marina Granovskaia (© as.com)

Nikdo nepochybuje o tom, že Eden Hazard přestoupí z Chelsea do Realu Madrid. Zástupce španělského klubu ale čeká těžší vyjednávání, než předpokládali.

Přestože Belgičanovi skončí za rok smlouva a odmítl její prodloužení, což znamená, že by byl v létě 2020 k mání zdarma, Chelsea stále trvá na vysokém odstupném přes 100 milionů eur.

Rychle tak vzal za své plán Realu Madrid, že ve čtvrtek přestup dokončí, zítra přiletí Hazard do nového působiště a v pondělí bude představen fanouškům. Důvodem je Marina Granovskaia, dlouholetá pravá ruka majitele Chelsea Romana Abramoviche. Je to právě čtyřiačtyřicetiletá ředitelka, která musí dát zelenou každému přestupu. Ve fotbalovém světě jde o jednu z nejmocnějších žen, která nerada dělá ústupky. Proto si vysloužila přezdívku Železná lady.

Sám 28letý Hazard po finále Evropské ligy, v němž přispěl k výhře Chelsea nad Arsenalem 4-1 dvěma góly a jednou asistencí, nechal slyšet, že je čas na novou výzvu v podobě přestupu, rychle však dodal, že k tomu je potřeba dohoda mezi kluby. A te se nebude rodit snadno...

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace