Je čas na něco nového. Naznačil Hazard přestup do Realu Madrid?

Eden Hazard (© marca.es)

Očekává se, že Florentino Pérez nahradí Cristiana Ronalda, jenž přestoupil do Juventusu, jiným hvězdným jménem. Stále více indicií vede k Edenu Hazardovi.

Belgický reprezentant je v hledáčku prezidenta Bílého baletu už dlouhou dobu a zdá se, že nyní má do Madridu blíže než kdy jindy. Real Madrid je ochoten za jeho služby zaplatit až 180 milionů eur, což je cifra, která by mohla londýnskou Chelsea uspokojit.

Poté, co Belgie porazila na mistrovství světa v bitvě o bronz Anglii, prohlásil Hazard: "Po šesti krásných letech v Chelsea je možná čas na něco nového. Po mistrovství světa se rozhodnu, jestli zůstanu, nebo odejdu. Konečné rozhodnutí, jestli mě pustí, však bude na Chelsea. Mou vysněnou destinaci znáte." Španělský tisk má jasno, 27letý záložník mluvil o Realu Madrid.

Vyměnit Stamford Bridge za Bernabéu by mohl také Thibaut Courtois. Za Hazardova krajana by měl Bílý balet zaplatit 40 milionů eur a podepsat s ním pětiletý kontrakt s roční mzdou 11 milionů eur hrubého. Podle médií je konečná dohoda na spadnutí.

Šestadvacetiletý brankář po posledním zápase na mundialu uvedl: "Eden bude po mém boku navždy. Ať budu kdekoliv, Hazard tam bude se mnou. A já s ním."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace