Chci hrát, ne si jen užívat procházky po Barceloně, naznačil Rakitić zaječí úmysly

Ivan Rakitić (© marca.es)

Ivan Rakitić byl už v létě spojován s možným odchodem z Barcelony, byť nakonec zůstal. Samotný fotbalista nyní naznačil, že by dres přece jen změnit mohl.

A to za předpokladu, že nezačne pravidelně nastupovat v základní sestavě. Na rozdíl od minulých let totiž není chorvatský reprezentant v letošní sezóně pravidelně vytěžován a většinu času tráví na lavičce náhradníků.

"Nevím, co se stane. Chci hrát za Barcelonu, ne jen být součástí týmu. Udělám vše pro to, abych tuto situaci v nadcházejících zápasech změnil. Mám smlouvu ještě na několik let a není lepší místo, kde hrát fotbal, než v Barceloně, nejlepším klubu světa, ale chci hrát, ne si jen užívat procházky po Barceloně a moře," řekl 31letý záložník.

"Mluvil jsem s představiteli klubu, všichni věděli o možnostech, které jsem měl, nebylo to žádné tajemství. Pořád mám touhu bojovat za Barcelonu a ukázat mužstvu, že kdykoliv nastoupím, odevzdám ze sebe to nejlepší. Ale pokud se nic nezmění, tak si (s vedením) znovu sedneme a promluvíme," dodal Rakitić, jenž na Camp Nou působí od roku 2014.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace